PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Gorenje-Maribor
1
Po neuspešni misiji Evropa se bodo igralci Gorenja doma verjetno znesli nad vijoličastimi. Imajo malce bolj kakovosten igralski kader, spet prednost domačega terena, edini problem je tukaj utrujenost. Ampak mislim, da tale tretja tekma sploh ne bo tesna. Za bolj pogumne predlagam stavo s hendikepom.

Tenis - ATP - Nica

Mayer L.-Pouille L.
2
En teden pred turnirji za Grand Slam je najboljši čas za igranje proti favoritom, saj se tisti boljši akterji turneje raje čim prej umaknejo v Pariz in slabše rangiranim igralcem ponudijo priložnost za nabiranje točk. No, tule domačega mladca Pouillea jaz osebnoniti pod razno ne bi kontriral, kajti fant ima zelo kompletno igro, širok spekter udarcev, tudi solidno delo nog, malce bo moral dvigniti še stalnost, pa bo kmalu med najboljšimi 50 na svetu.

Tenis - ATP - Pariz kvalifikacije

Daniel T.-Fucsovics M.
1
Daniel je včeraj izločil neugodnega Dustina Browna, tule pa se bo pomeril z nekdanjim mladinskim zmagovalcem Wimbledona, ki je včeraj ugnal orjaka De Schepperja. Madžara danes čaka precej bolj zahtevna naloga, saj je ameriški Japonec zelo hiter, drzen defenzivni "peskaš" in bo žogico vsekakor v igri zmogel držati dlje, kot pa recimo včeraj, k servis-volej igri nagnjen Francoz. Pričakujem lahko delo Tara, ki ima letos vse od prihoda "score" 15 proti 3 in celo osvojen turnir v italijanskem Vercelliju.

Tenis - ATP - Pariz kvalifikacije

Viola M.-Golubev A.
2
Golubev je Rus, ki nastopa za Kazahstan, večino svoje profesionalne kariere pa je preživel na peščenih igriščih v Italiji, zato se na počasnejših podlagah znajde bolje. Violo je v vseh treh medsebojnih dvobojih vsakič ugnal brez izgubljenega niza in je, vsaj po letošnjih spomladanskih rezultatih, tule upravičeno izraziti favorit za zmago. Italijanu se je pač nasmehnila sreča z žrebom, saj je dobil Bosanca Bašića, ki na pesku, raje kot igra tenis, leži in se sonči.

Tenis - ATP - Pariz kvalifikacije

Hernych J.-Munoz De La Nava D.
2
Še en dvoboj, kjer bi bil zelo presenečen, če me ob koncu dneva pričaka rdeč križec. Levoroki Španec je letos osvojil Napoli challenger, tudi v Ostravi prišel do polfinala, potem pa včeraj relativno lahko odpravil mladega Garina. Danes ga čaka veteran iz Češke, ki je imel dokaj ugoden žreb, premagal soigralca našega Blaža Role iz kolidža, ampak to je verjetno tudi njego v trenutni plafon. Na pesku po mojem mnenju trenutno igralcev, ki so blizu TOP100, trenutno ne more premagati. Edino, kar me skrbi, je rahla poškodba levega kolena, ki jo Munoz de La Nava vleče še iz lanske sezone...