Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

WBA - Chelsea
0, 2
Chelsea je že prvak in lahko zadnje tekme prvenstva igra sproščeno ter tudi v nekoliko spremenjeni zasedbi, zato zmage Londončanov niso več samoumevne, a vendarle si ravno kakšne blamaže za konec uspešne sezone Jose Mourinho ne bo želel privoščiti. WBA si je obstanek že zagotovil, zato tudi domači ne bodo igrali na vso moč, torej bi morali precej kakovostnejši gostje priti vsaj do točke.

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina - Parma
1
Pri Fiorentini bodo morali hitro preboleti in pozabiti izpad v polfinalu evropske lige in se osredotočiti na preostale tri tekme v serie A, kjer si še niso zagotovili igranja v Evropi. Kot pravšnji obliž na rano bi prišla današnja zmaga proti že davno odpisani Parmi, ki igra le še z mislijo na konec težke sezone.

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli - Cesena
1
Lahko bi prepisal komentar prejšnje stave, saj je Napoli v skoraj identični situaciji kot Fiorentina, le da se bori za 3. mesto in ligo prvakov, torej bi morala biti motivacija in želja po treh točkah še večja kot pri Firenčanih. Tudi nasprotnik Napolija – Cesena – je tako kot Parma že davno odpisan in poslan v drugo ligo, torej ne bi smel biti previsoka ovira.

Hokej - ZDA - NHL

NY Rangers - Tampa Bay
1
Rangers so prvo tekmo finalne serije na vzhodu dobili z 2:1, tudi tokrat pa lahko pričakujemo podoben scenarij, saj verjetno golov tudi nocoj ne bo veliko, ne gre pa niti pričakovati, da bi kdo zmagal z veliko razliko. V NY so po lanskem porazu v finalu odločeni, da tokrat le storijo še zadnji korak in se končno polastijo Stanleyjevega pokala, z današnjo zmago pa bi si pot do tja precej olajšali.