PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

Houston-LA Clippers
2
Potem ko so Clippersi v tej seriji vodili že s 3-1 in imeli na zadnji tekmi doma prednost pred zadnjo četrtino 20 točk, se je vse obrnilo proti njim. Serija je poravnana na 3, odločilna tekma pa v Houstonu, vendar pa na dolgi rok vseeno vidim LA kot malce boljšo ekipo, ki ima v Chrisu Paulu "clutch" igralca. Ko bo potrebno, bo žogo vzel v roke in potem bodisi zadel nemogoč met, ali pa podal do Jordana/Griffina. Ampak predvidevam pa tekmo, ki bo odločena že pred zadnjim napadom...

Hokej - Mednarodni - SP Elitne divizije

Kanada-Rusija /4,5/
2 (=več)
Izjemno lep material za listke, kajti Kanadčani so na tem prvenstvu v povprečju dajali po več kot 6 golov. Imajo sicer bolj šepavo obrambo, a po drugi strani ubijalski napad in v finalu po mojem mnenju taktiziranja ne bo. V polfinalu smo imeli dva nogometna rezultata, tokrat pa pričakujem streljanje z vsmmi topovi in malce bolj "vaterpolo" rezultat.

Tenis - WTA - Rim

Sharapova M-Suarez Navar/+1,5/
2
Carla je v četrtfinalu in polfinalu dokazala, da se lahko trenutno kosa s čisto vsemi možnimi nasprotnicami. Poseduje učinkovito obrambno igro z natančnimi udarci in tekmice spravlja ob pamet, tudi Šarapovi pa niti slučajno ne bo lahko. Po videnem v minulem tednu, ji bo Španka močno otežila pot do tretjega rimskega naslova, ne izključujem pa niti Marijinega poraza.

Tenis - WTA - Strasbourg

Krunič A.-Rogers S.
1
En teden pred Roland Garrosom je seveda zelo nehvaležno špekulirati o možni motivaciji igralk, a Rogerosva je to sezono tako obupna, da bi bil greh ne poskusiti! Američanko sem dvakrat tudi spremljal in je stroj za neizsiljene napake, do sedaj pa je nanizala 11 porazov ter edino zmago dosegla v Charlestonu. Prepričan sem, da je Krunićeva sposobna žogico dlje držati v igri in če ima tukaj vsaj malo motivacije, potem se bo uvrstila v 2. krog.

Motociklizem - Le Mans - VN Francije/Moto 2

Luthi T.-Rins A.
2
Španec Alex Rins iz tekme v tekmo dokazuje, da gre z njim resno računati, kadar se pogovarjamo o naslovu prvaka v razredu moto2. Tokrat mu je prvič uspel najhitrejši kvalifikacijski krog, kar pomeni da bo danes, če le ne bo imel kakšne okvare, ali pa odletel s steze, v boju za zmagovalni oder. Tretji je bil, drugi tudi, naslednja "postaja" je prva zmaga. Danes mogoče ne, a pred Luthijem bi skoraj moral biti.