PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Rim

Wawrinka S.-Thiem D./+1,5/
2
Avstrijec v Rimu igra izvrstno. Ob novem loparju, ki moč njegovih udarcev, zlasti ob servisu in forehandu, še poudari, sta z Bresnikom v ekipo dodala še nekdanjega TOP10 igralca, Šveda Nyströma. Predstavi proti Bolelliju in Simonu obetata, saj se je Thiem v odločilnih trenutkih izkazal, forma Wawrinke spomladi pa je ravno pravšnja, da ga mladenič preseneti.

Tenis - Challenger - Bordeaux

Carballes Baena R-Mathieu P.H.
2
Mathieu je prejšnji teden v Provansi prišel do finala in izgubil proti Haaseju. Očitno si želi z rezultati prepričati francosko zvezo, naj mu podeli povabilo v glavni del tekmovanja v Parizu, a konkurenca je tako ostra, da bi na koncu lahko PHM "izvisel", zato se mora zelo potruditi in mislim, da mu bo proti Špancu še uspelo. Na turnirjih v Franciji ga spodbujata tudi žena, ki je prebolela raka in njegov sin.

Tenis - Challenger - Samarkand

Gabashvili T.-Broady L.
1
Lahka izbira. Če bi bil dvoboj na trdi podlagi, bi še razmislil, na pesku pa Broady nima nikakršnih možnosti, da preseneti. Poleg tega si Rus lahko privošči ostati v Uzbekistanu do kadar se mu zljubi, medtem ko bo moral Britanec počasi razmišljati o poti v Pariz, kjer ga na začetku prihodnjega tedna čakajo kvalifikacije za Roland Garros.

Tenis - WTA - Rim

Bacsinszky-Gavrilova D./+1,5/
1
Gavrilova je po uspešno prestanih kvalifikacijah nato v glavnem delu tekmovanja odigrala dva triurna dvoboja, kar se bo nekje moralo poznati. Timea ima za seboj popoln teden, v katerem je najprej pošolala Pliškovo, nato pa brez izgubljenega niza uspela izločiti še Sabine Lisicki. Verjamem v novo gladko zmago

Tenis - WTA - Rim dvojice

Hingis/Mirza S-Goerges/Soler E
1
Hingisova in Mirza imata v tej sezoni noro bilanco zmag in porazov 16-2, pri čemer sta osvojili tri turnirje in sta jasno tudi danes močni favoritinji. Soler Espinosa je imela letos že kar nekaj težav z bolečinami v igralni rami, tako da je veliko vprašanje, kako dobro sploh je pripravljena.