PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

K.Irving (CLE) 24,5 koš.
2 (=več)
Ne razumem, zakaj ima Irving še vedno tako nizko mejo, ko pa se vsak napad začne pri njem in Kyrie se kdaj odloči tudi za mete, ko bi bilo bolje podati. Na prvi tekmi je dal 30 točk, na drugi le 21, tokrat pa bo verjetno spet prvi vlečni voz Cavsov. Pričakujem ga pri 40 minutah in spet okoli 30 točkah.

Košarka - ZDA - NBA

Pau Gasol (CHI) 17,5 koš.
2 (=več)
Pau je na koncu druge tekme samo še sedel, ker je bila tekma že odločena. Tokrat pričakujem zelo napeto tekmo, v kateri bodo vsi ključni igralci Chicaga maksimalno izkoriščeni. Okoli 35 minut in recimo 22 točk.

Košarka - ZDA - NBA

J.R.Smith (CLE) 12,5 koš.
1 (=manj)
Po dveh tekmah odslužene kazni se Smith vrača v ekipo. Kot pravi sam, je lačen igre in bo najbrž želel kdaj tudi kakšen met posiliti, je pa veliko vprašanje, koliko minut mu bo Blatt sploh namenil. Zdi se mi, da ga bo za začetek malce omejil in Smith desetih točk ponoči ne bo presegel...

Košarka - ZDA - NBA

T.Ariza (HOU) 12,5 koš.
2 (=več)
Popolnoma nerazumljiva meja! Ariza vedno igra približno 40 minut in je na prvih tekmah dosegel 15 oziroma 17 točk. Glede na to, da si na posamezno tekmo skoraj vedno vzame 10+ metov in so od tega večinoma trojke, bi tale 12-tica morala "pasti" že v zgodnji fazi zadnje četrtine ali pa celo prej.

Tenis - Challenger - Busan

Žemlja G.-Chung Hy.
1
Grega se uspešno vrača med elitno stoterico in tudi če tale dvoboj izgubi, je spet naredil izjemen rezultat, ki ga pelje okoli 300. pozicije. Kot kaže so težave z zdravjem preteklost, na igrišče spet lahko pride samozavesten in četudi bo igral proti trenutno enemu izmed najbolj obetavnih najstnikov na ATP touru, sem se ga vseeno odločil pospremiti.