PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus-Real (M) /2,5/
1 (=manj)
Če kaj, potem na prvi tekmi pričakujem previdno igro, šah dveh italijanskih strategov, ki se med seboj zelo dobro poznata. Ne bi se čudil, če se prvi polčas ali celo tekma konča brez zadetkov, rahlo prednost pa vseeno namenjam Juventusu. Madridu se odsotnost Modrića v tej sezoni vedno pozna.

Košarka - Slovenija - 1.liga

KK Rogaška-Grosbasket
1
Rogaška je teden nazaj slavila v Grosuplju, pri čemer je manjkal glavni organizator igre Grosbasketa Tomić. Ta bo tokrat verjetno zaigral, a proti domačim Dolenjci prav veliko možnosti za presenečenje nimajo. Letos so v Slatini obakrat dokaj gladko izgubili, medtem pa je že postalo jasno, da se bodo tudi v Grosuplju prihodnjo sezono znašli v najnižjem rangu tekmovanja, saj klub enostavno nima denarja za obstoj.

Košarka - ZDA - NBA

Golden State-Memphis/+8,5/
1
Warriorsi so na prvi tekmi potrdili vlogo nespornih favoritov in vodili celoten potek srečanja. Razlika je v določeni fazi narasla tudi prek 20 točk, kar ni nič čudnega, glede na to, da se v ekipi Golden State-a kar tare igralcev, ki lahko v serijah zadevajo trojke. Currya ne more ustaviti nihče, kadar ne udari on, sta tu Bogut in Thompson, ali pa pač kdo drug. Tudi, ko se bo za grizlije vrnil Conley, bo ta serija povsem nezanimiva. Klub, ki domuje v Oracle Areni gre dalje z rezultatom 4-1 ali celo 4-0!

Hokej - Mednarodni - SP Elitne divizije

Švica-Nemčija /4,5/
2 (=več)
Švicarji so tako Avstrijce, kot tudi Francoze "nadstreljali" z več kot 30 streli na gol, na koncu pa zmago zabeležili le proti slednjim, medtem ko so jih naši severni sosedi presenetili. Če si Švica danes ne zagotovi zmage, potem si bodo močno zmanjšali možnosti za četrtfinale, a kot sem že dejal, so Nemci na prvenstvu oslabljeni, tako da bi jim lahko tudi Švica lepo napolnila mrežo. Ravno "desetke" v mreži Endrasa (če bo spet branil on) ravno ne gre pričakovati, toda Švica bi lahko že sama krepko pomagala tej stavi, da na tekmi pade vsaj pet zadetkov. Kakšnega pa bo ja dodala še Nemčija. Recimo 4-2 za Švico...

Tenis - Challenger - Aix en Provence

Kavčič B.-Millman J.
1
Blaž je pred Roland Garrosom v kar dobri formi in je prejšnji teden gladko prestal kvalifikacije v Carigradu, kjer nastopa ravno tak tip igralcev, kot so zbrani ta teden v Provansi. V prvem krogu bi težko dobil lažjega nasprotnika, kajti Avstralec Millman je na zadnjih turnirjih serije challenger venomer izgubil, pesek pa tako ali tako ni njegova ljubša podlaga. Sezono Avstralca je močno zaznamovala poškodba hrbta in dvomim, da lahko Kavčiču prekriža načrte.