Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Škotska - Premier

Celtic - Dundee FC
1
Celtic je pričakovano vodilno moštvo škotskega prvenstva in ima pred drugouvrščenim Aberdeenom, ki ima tekmo več, pet točk prednosti. Čeprav prednost ni zajetna, se zdi skoraj nemogoče, da Celtic tudi letos ne bo postal prvak. Proti Dundeeju bo zelo verjetno vknjižil nove tri točke, sploh če vemo, da so gostje izgubili zadnja tri srečanja.

Nogomet - Francija - 1.liga

Metz - Marseille
0,2
Če bi bila tekma odigrana pred mesecem ali dvema, bi Marseille nedvomno veljal za nespornega favorita, a moštvo se je v zadnjem času znašlo v krizi, zabeležilo štiri zaporedne poraze in posledično zdrsnilo na peto mesto. Čeprav je Metz predzadnji in mu grozi izpad, bi pred domačimi gledalci lahko izkoristil slabo formo francoskega velikana.

Košarka - ZDA - NBA

Brooklyn - Atlanta
1
Atlanta, ki je blestela v rednem del,u ima v končnici kar nekaj težav z Brooklynom, saj je po petih tekmah v zmagah 3:2 za sokole. Brooklyn je tako dokazal, da se je sposoben kosati z najboljšim moštvom vzhoda in bo danes dal vse od sebe, da sezono podaljša vsaj še za eno tekmo.

Tenis - ATP - Munchen

Bautista A.R. - Estrella V.
1
Čeprav se bosta igralca med seboj prvič pomerila, bi moral biti končni izid dokaj jasen. Zmaga bi morala namreč na koncu pripasti Bautisti, ki ima v Münchnu vlogo tretjega nosilca, hkrati pa zelo visoko kotira tudi na lestvici ATP, kjer je tik za najboljšo petnajsterico. Čeprav njegov stanovski kolega iz Dominikanske republike ni slab in je 51. igralec sveta, bo Španca težko nadigral.