PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus-Fiorentina
1
Juve potrebuje samo še dve zmagi, pa bo scudetto njihov. Proti Fiorentini težav s svežnjem novih treh točk ne bi smelo biti, kajti gostje so osredotočeni na Evropsko ligo, poleg tega pa od ključnih mož manjka Babacar.

Nogomet - Poljska - 1. liga

Podbeskidzie-Lech Poznan
2
Zadnje kolo rednega dela poljskega državnega prvenstva. Domačim manjka cel kup poškodovanih igralcev (6), eden ima kartone, gostje pa bodo tule upali na zmago , da bi Legio morda pred zaključnim delom prvenstva prehiteli na prvem mestu.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cedevita-Crvena zvezda
1
Ker je Zirbes verjetno "out", bi se utegnil Boban Marjanović dokaj hotro utruditi, sicer pa bi se Repeša do sedaj lahko kaj naučil od tistih trenerjev, ki so v tej sezoni, kadar je bil "Bobi" na parketu, zvezdinega orjaka utrujali s hitrejšo igro. Kakorkoli že, Cedevita bo po mojem občutku danes dosegla častno zmago, nato pa bo serije v četrti tekmi konec in Zvezda bo prvak.

Tenis - Challenger - Ostrava

Pouille L.-De Greef A.
1
V poplavi teniških turnirjev, se Lucas Pouille ni odločil igrati kvalifikacij na ATP turnirjih, temveč si pred vrhuncem sezone, Roland Garrosom, raje dviguje samozavest z nastopi na turnirjih serije challenger. Mladi Francoz je dokazal, da je kompleten igralec, ki bo marsikomu zmešal štrene, tule bo moral le paziti, da neiziljenih napak ne bo preveč.

Tenis - ATP - Estoril

Garcia Lopez G.-Anderson K.
1
Kvote so poravnane zato, ker je Anderson uvrščen višje na ATP lestvici in je oba predhodna dvoboja s Špancem dobil. Na pesku je Garcia Lopez jasno v prednosti, trenutno pa je zares v izvrstni seriji, saj je prejšnji teden dobil Bukarešto in tudi krstni nastop v Estorilu oddelal perfektno. Južnoafričan se je v vsaki sezoni čim prej skušal oddaljiti iz peščenih igrišč in verjetno bo tako tudi letos.