PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Barcelona

Nishikori Kei-Andujar P./+1,5/
1
Poštenjak bo priznal, da je Nišikori ta teden v Barceloni z nasprotniki počel vse, kar se mu je zazdelo. Resno, tak Kei je legitimen kandidat celo za zmago celo v Parizu, danes pa bo zlahka obranil naslov v Barceloni. Rezultat je odvisen samo od njegove motivacije, kajti točke in posledično igre, s trenutno formo, Japonec dobiva kadar se mu zahoče.

Nogomet - Japonska - 2.liga

JEF United-Jubilo Iwata
1,0
Nejc Pečnik je s svojimi kolegi sezono začel 5-2-1, doma še ne poznajo poraza in bi jim lahko tudi proti vodilni Iwati uspelo iztržiti vsaj točko, kajti igrajo v popolni postavi, medtem ko bo pri gostih manjkal najboljši igralec Adailton (kartoni).

Nogomet - Norveška - 1.liga

Haugesund-Molde
2
Trener Haugesunda je po odhodih nekaterih glavnih igralcev priznal, da je realnost te ekipe sredina lestvice ali celo boj za obstanek, kar je začetek nove sezone potrdila. Proti Moldeju bo težko, kajti gostje imajo enega najboljših napadov lige - v prvih treh krogih so zadeli kar devetkrat!

Nogomet - Poljska - 1. liga

Lechia Gdansk-Gornik Leczna
1
Lechia bi se z zmago spet prebila med najboljših osem in bi imela tako pred zadnjim kolom v rokah nastopanje v kvalifikacijah za evropsko sezono 2015/16. Po zimskem premoru so doma nenadkriljivi, saj so štirikrat zmagali in zabeležili remi, brez da bi sploh prejeli zadetek! V svojih vrstah imajo tudi dva reprezwntanta (Mila in Wisniewski), ekipo pa tvori še nekaj vrhunskih tujcev. Danes bi me zelo presenetil že remi...

Tenis - WTA - Stuttgart

Kerber A.-Wozniacki C.
2
V jubilejnem desetem obračunu dveh prijateljic nekaj več možnosti namenjam Wozniackijevi, ki je prišlav Stuttgart precej bolj spočita. Kljub temu, da je šele v četrtek nastopila prvič, je v Porsche Areni pridno trenirala že vse od začetka tedna, pogoji tukaj pa ji očitno zelo ustrezajo, kajti proti Šafarovi in Suarez Navarrovi se je izkazala v svoji zelo motivirani inačici, pobrala je vse mogoče in nemogoče, tudi pod pritiskom znala primerno odreagirati, predvsem pa izstopa njeno zelo konstantno serviranje. Zmaga nad neugodno Simono Halep je bila nato samo še logična posledica in plod trdega dela. Caro je bila tu leta 2011 že v finalu, pa se ji je potem zalomilo z Goergesovo, tokrat jo vidim kot zmagovalko. Kerberjeva je v zadnjih dveh tednih odigrala kar deset tekem, kar se nekje mora poznati. OD petka je Nemka zaigrala z obvezanim desnim stegnom.