V sodelovanju z najboljšimi oblikovalci Geberit tako ustvarja globalne trende na področju oblikovanja kopalniške opreme in sanitarne tehnike. Temu pritrjujejo tudi številne pridobljene nagrade za dizajn, kot je na primer iF Product Design Award, ki jo je Geberit osvojil največkrat, kar dvanajstkrat. Med najbolj nagrajenimi izdelki izstopa eleganten nadometni straniščni splakovalnik Geberit Monolith.

Izdelki podjetja Geberit niso samo privlačnega videza, ampak so tudi dobro premišljeni in funkcionalni. Kakovost Geberitovega oblikovanja vsako leto prepoznajo tudi strokovne žirije. Geberit se tako lahko po letu 2008 pohvali s kar 36 osvojenimi nagradami za oblikovalske dosežke. Največ nagrad je prejel s strani žirije za priznane nagrade iF Product Design Award.

Največkrat nagrajen izdelek pa je eleganten nadometni splakovalnik Monolith, ki prepriča s sofisticirano in enostavno zasnovo, ki se harmonično sklada z vsako kopalnico. Med prejemniki nagrad je sicer kar petnajst Geberitovih produktov, od sistemov za breznivojske prhe in zvočno izboljšanega cevnega sistema Silent – PP do tuš WC-ja AquaClean Sela.

Več informacij na www.geberit.si.