PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Napoli-Wolfsburg /dvostranska stava/
2
Tekma Wolfsburga pred tednom dni je bila morda celo najslabša predstava zeleno-belih v tem koledarskem letu. Seveda Nemci, taki kot pač so, še ne obupavajo in kujejo taktiko, kako nadoknaditi razliko. Mogoče jim uspe zmagati, a na jugu se uvrstitve v polfinale gotovo ne bodo veselili. Kvota (2.09) se mi zdi pretirana glede na dejstvo, da Italijane dalje vodi še celo poraz z 0 proti 3.

Tenis - ATP - Bukarešta dvojice

Copil/Ungur A-Bopanna/Mergea
2
Bopanna se je odločil, da za peščeni del sezone združi moči s specialistom za počasnejše podlage, Romunom Mergeo in poteza je takoj obrodila sadove, saj sta v Casablanci igrala finale. V Bukarešti konkurenca ni tako ostra, tako da bi lahko morda prilezla celo do prvega skupnega naslova.

Tenis - Challenger - Savannah

Peralta J.-Chung Hy.
2
Koreja v Chungu dobiva igralca vrhunskega kova in po moji oceni bo najstnik z naočniki še do konca leta sestavljal najboljšo stoterico. Njegova igra je že sedaj ustrezna za turnirje ATP ranga, tako da na challengerjih nasprotniki proti njemu težko računajo na presenečenje.

Tenis - WTA - Stuttgart

Sharapova M.-Kerber A./+1,5/
1
Po porazu z Gavrilovo v Miamiju se je Šarapova odločila za počitek ter izpustila tudi pokal Federacij, da bi se čim bolj ustrezno pripravila na izjemno pomembno branjenje točk v Stuttgartu. Če tukaj izpade pred polfinalom, bo Halepovi predala drugo mesto na WTA lestvici, kar bi na Roland Garrosu in prihodnjih nekaj turnirjih pomenilo, da je v isti polovici s Sereno Williams. Kerberjeva včeraj ni izgledala tako dobro, da bi lahko (najboljši različici) Šarapove lahko delala škodo. Na pesku Rusinja v medsebojnih tekmah vodi z 2 proti 0.

Tenis - WTA - Stuttgart

Suarez Navarro C.-Bencic B.
1
Včeraj sta Bencicova in Görgesova kar tri ure tekmovali katera bo izgubila. Da, prav ste prebrali! Tenis je bil na trenutke obupen, ampak na koncu je imela Nemka toliko neizsiljenih napak (mislim, da okoli 60!) da si zmage vsekakor ne bi zaslužila. Današnja nasprotnica je v tej sezoni prikazala konsistentno igro in se s finalom Miamija zavihtela med najboljših deset na svetu, sedaj pa si lahko obeta še kaj več. Zavili smo namreč na, njej ljubši, pesek.