PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina-Verona
1
Fiorentinin nalet je ustavil Juve v pokalu, sledila je zaušnica v Napoliju, nato pa so si nekako opomogli z remijem v Kijevu. Sedaj je čas za zmago in nasprotnik je ravno pravi. Verona se bori za obstanek, a danes proti večinoma popolni Fiorentini bodo tenko piskali.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Maccabi Tel Av-Fenerbahče Ulke
1
Maccabi je bil obakrat relativno blizu, a v težki turški atmosferi ni šlo. Doma jim bo enkrat verjetno še uspelo zabeležiti zmago, potem pa sledi "brejk" Obradovića in konec serije. Igralski kader Fenerbahčeja je enostavno boljši.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Panathinaikos-CSKA
1
Igralci Panathinaikosa so se v obeh primerih v Mosdkvi kaj hitro vdali v usodo, potem ko je "armija" visoko povedla. Tudi tukaj pričakujem eno zmago Grkov, potem pa zaključek serije. Verjetnost za zmago in višina kvote je tule v neskladju, kajti menim, da ima Pao vsaj 35 odstotkov za zmago.

Nogomet - Švedska - 2.liga

Varnamo-Jonkopings Sodra
2
Zaradi slabe kakovosti trave, sta se moštvi odločili, da se tekma odigra na stadionu, ki je gostilo EURO 1992, tako da so torej domačini nogometaši Jonkopinga, ki so pa tako ali tako boljši...

Košarka - Italija - 1.liga

Cantu-Vanoli Cremona
1
Boj za končnico doživlja zaključno fazo in domač teren se je pri teh dveh ekipah vedno izkazal za pomemben faktor, Cantu pa je na zadnjih dveh tekmah obakrat slavil gladko. Upam predlagati tudi to, da bodo domači pokrili hendikep.