Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City - West Ham
1
Manchester City za vodilnim Chelseajem zaostaja že 15 točk in ima zgolj še teoretične možnosti, da ubrani naslov. Zaradi slabih predstav v zadnjem času je šele na četrtem mestu, v primeru nadaljnjih spodrsljajev pa utegne celo ostati brez lige prvakov, saj ima petouvrščeni Liverpool le štiri točke manj. Čeprav je današnji tekmec West Ham City v letošnji sezoni sicer že premagal, je ponovitev uspeha vseeno malo verjetna, saj tudi forma gostov v zadnjem času daleč od navdušujoče.

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma - Atalanta
1
Čeprav je Roma v boju za prvaka že pred časom izgubila dvoboj z Juventusom, prvenstvo zanjo še zdaleč ni končano. Sinovi volkulje se namreč za drugo mesto borijo s svojim velikim mestnim tekmecem Laziem, ki ima včerajšnjem porazu prav proti Juventusu (0:2) od Rome le točko več. Rimljani bodo proti sicer skromni Atalanti, ki se bori za obstanek, tako imeli še razlog več, da zmagajo in osvojijo vse tri točke.

Nogomet - Izrael - 1.liga

Maccabi Tel Aviv - Beitar
1
Maccabi ima zelo dobre možnosti za slavje v prvenstvu, saj ima pred drugouvrščenim H. Beer Shevo osem točk prednosti. Današnji morebitni spodrsljaj tako zanje ne bo usoden. Vseeno je takšen scenarij malo verjeten, četudi danes gosti jeruzalemski Beitar, ki je Maccabi letos že premagal. Domači so pred svojimi gledalci namreč v letošnji sezoni nadvse uspešni, saj še niso vpisali poraza.

Nogomet - Ukrajina - Premier

Volin Lutsk - Dinamo Kijev
2
Vodilni Dinamo čaka zahtevna tekma, saj gostuje pri šestouvrščenemu Volinu, proti kateremu pa mora zmagati, saj mu za vrat diha Šahtar, ki ima le dve točki manj. Kijevčani so danes vsekakor favoriti, saj nimajo zgolj močnejšega kadra, temveč so še edina ekipa, ki je v prvenstvu neporažena.