Tudi to soboto boste deležni Marlesove unikatnosti. Pomladnemu nizu izvirnih arhitekturnih konceptov se pridružuje že vseljena UNIKATNO ZASNOVANA HIŠA V LITIJI. Visoko učinkovita nizkoenergijska in okolju prijazna hiša predstavlja navdih za sodobno družino, ki pričakuje zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil.

Odličen primer povezave notranjih in zunanjih prostorov

Hiša, izvedena v visoko učinkovitem nizkoenergijskem konstrukcijskem sistemu Marles MEGA PLUS N 10, je odličen primer premišljene povezave notranjih in zunanjih prostorov in izkoristka lokacije. Z domišljeno arhitekturno zasnovo jo odlikuje jo visoka funkcionalnost, bivalno ugodje in vrhunska izvedbena tehnologija. S sodobno arhitekturno zasnovo predstavlja tudi odlično kombinacijo estetike in kakovosti. Njena stanovanjska površina obsega 126,86 kvadratnega metra.

Na dnevu odprtih vrat vam bodo predstavili letošnje Marlesove pomladne sejemske ugodnosti ter akcijo All Inclusive, s katero Marles v sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji želi olajšati gradnjo in opremljanje hiše vsem bodočim kupcem Marlesovih hiš nove generacije. Na dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš, o prednostih lesenih oken, vrat in še več.

V pomoč tudi arhitekturni in gradbeni studio

Ob izbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marles Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Prisotni pa bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse, ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše.