PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Dinamo Kijev - Fiorentina
1
Nogometaši Fiorentine imajo verjetno nekoliko težke noge, saj sta za njimi zahtevni srečanji proti Juventusu in Napoliju, ki so ju povrhu še visoko izgubili. Gostovanje pri kijevskemu Dinamu ne bo nič lažje, glede na trenutno formo pa bi bil verjetno za Firenčane že remi velik uspeh.

Nogomet - Mednarodni klubi - Libertadores pokal

Boca Juniors - Palestino
1
Nogometaši Boce Juniors so se s Palestinom pomerili pred dvema mesecema in v gosteh vpisali zanesljivo zmago z 2:0. Argentinci so tudi sicer v pokalu Libertadores zelo prepričljivi, saj imajo v svoji skupini po petih tekmah prav toliko zmag. In čeprav Palestino zaseda drugo mesto, bo danes težko konkuriral Boci, ki lahko računa tudi na močno podporo s tribun.

Nogomet - Turčija - Pokal

Fenerbahce - Mersin
1
Turška prvoligaša se bosta tokrat pomerila v pokalu, za favorita pa kajpak velja Fenerbahče, ki se v prvenstvu z Bešiktašem in Galatasarayem bori za prvaka. In čeprav Mersin velja za povsem spodoben klub, ki je tudi v ligi na solidnem osmem mestu, se proti Fenerbahčeju ne more pohvaliti z najboljšo statistiko, saj ga ni premagal že več kot tri leta.

Košarka - Italija - 1.liga

Cantu - Milano
2
Milano v Italiji nima prave konkurence, saj je v prvenstvu z vsega dvema porazoma na 25 tekmah daleč najboljši. Cantu na drugi strani ni nič posebnega in ima celo več porazov kot zmag (14:11). Glede na to, da so milanski košarkarji zadnji medsebojni dvoboj dobili s kar 19 točkami naskoka, posebnih težav ne bi smeli imeti niti danes.