PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Atletico (M)-Real (M) /dvostranska stava/
1
Naj mi nekdo pojasni, zakaj je tukaj Real favorit, ko pa je Atletico od sedmih letošnjih obračunov kar na štirih zmagal, za nameček pa se mu v ekipo vračata Mandžukić in Garcia, Oblak pa je tako ali tako v "top" formi. V najslabšem primeru tule vidim remi, zmage belega baleta pa nikakor ne.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus-Monaco /2,5/
1 (=manj)
Velika večina tekem Monaca v gosteh se je letos v Evropi končala z malo zadetki. Tokrat si nasproti stojita dva velika taktika, pri katerima ne bi bilo čisto nič čudno, če bi se prva tekma končala brez zadetkov, kajti oba imata na voljo igralce, ki na igrišču zelo dobro stojijo, zato bo priložnosti za zadetke bolj malo. Mogoče so edina izjema prekinitve, toda mojster za realizacijo pri teh, doktor Pirlo, bo srečanje verjetno začel na klopi.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda-Partizan/+8,5/
2
Ne bi ravno rekel, da je Crveno Zvezdo evropska sezona izmozgala, toda Partizan na prvi tekmi v tako podrejenem položaju vseeno ne bi smel biti. Celo nekateri navijači rdeče-belih, če so vsaj malo nepristranski, se zavedajo, da je "Dule" boljši strateg od Radonjića in bo taktiko ustrezno pripravil, predvsem tu mislim na hitro igro, kadar je v igri Marjanović. Tu je še faktor, da je Partizan na vsaj dveh pozicijah enakovreden, če ne celo boljši, je pa res, da ima Zvezda močnejšo klop in na prvi tekmi tudi podporo domače publike. Prva tekma bo tesna da bo kaj, zato grem na hendikep z gosti!

Tenis - ATP - Monte Carlo

Mayer F./+1,5/-Čilič M.
1
Medtem ko se je Florian Mayer več kot očitno na turnejo vrnil pripravljen - zmaga nad Južnim - je situacija z Marinom precej bolj delikatna. V Indian Wellsu je proti Monacu izgledal precej ubogo, vsaj če primerjamo njegov učinek ob osvojitvi US Opena, včeraj pa se na dvoboju parov prav tako ni ravno izkazal. Mislim, da mu Nemec lahko ukrade niz, ali pa ga morda celo premaga.

Tenis - WTA - Bogota

Cirstea S.-Falconi I.
2
No, poleg Čilića (in Del Potra) pa ima tudi WTA turneja nekoga, ki je preveč neučakan in se želi prehitro vrniti na pota stare slave, pa čeprav se poškodba še ni popolnoma zacelila. To je Romunka Sorana Cirstea, ki bi morala iti na operacijo rame, a tega ne stori, rezultati pa so temu primerni. Letos je nanizala same poraze v dveh nizih in dovmim, da se bo na dvoboju proti vse boljši Falconijevi karkoli spremenilo.