Svetloba in njena postavitev v prostoru sta pomembna elementa notranjega oblikovanja. Bistvo svetila je, da primerno osvetli prostor oziroma zagotovi optimalne razmere za naša opravila. Ustrezno izbrana svetloba vpliva na boljše počutje v prostoru, z njo ustvarjamo tudi želeno vzdušje in dodajamo prostoru pridih, kakršnega želimo. Danes v svetilih združujemo tako potrebo po funkcionalnosti kot tudi estetiki. Svetila moramo torej obravnavati vsaj enako pomembno kot druge elemente v prostoru in jim pri izbiri posvetiti posebno pozornost.

Ideje za svetlobne rešitve

Ne glede na to, ali si želimo le manjše prenove enega prostora ali opremljamo celoten dom, vključno z zunanjimi površinami, je ButikSvetil.si priročen naslov za ideje svetlobnih rešitev. Na enem mestu je zbrana izjemno široka ponudba znamk, katerih nabor se tedensko širi. Butik ponuja več tisoč modelov svetil, tako za zunanje kot notranje opremljanje. Ponuja svetila priznanih oblikovalskih znamk, kot so Artemide, DeltaLight, Flos, Foscarini, Louis Poulsen, Luceplan, Marset, Modular, Moooi, Philips, Terzani, Tom Dixon in druge. Za najbolj izbirčne lahko ButikSvetil.si dobavi tako rekoč katerokoli svetilo evropskih in tudi nekaterih čezoceanskih ponudnikov, saj ima optimizirane prodajne poti. Prav zato so tudi cene bolj prijazne.

Še ena od prednosti, ki jo omogoča ButikSvetil.si, je preprost spletni nakup. Stran namreč ponuja lahkotno iskanje po raznolikih kategorijah, ki jih izbiramo glede na svoje želje in potrebe. Preden se lotimo načrtovanja in iskanja primernih modelov, moramo jasno opredeliti, kaj od svetila pričakujemo. Treba je premisliti, ali si želimo ustrezno osvetljenost ali predvsem iščemo izjemen videz oziroma stilsko dekoracijo. Jasna opredelitev tega nam namreč pomaga hitreje izbrati ustrezno svetilo.

Pregledne kategorije iskanja

V spletni trgovini ButikSvetil.si nam pri tem pomagajo pregledne kategorije iskanja, ki izmed nekaj tisoč modelov prikažejo tiste, ki ustrezajo našim željam. V kolikor že imamo kodo izbranega svetila, jo vpišemo v okence za iskanje in preverimo ponudbo. Če pa svetilo za naš prostor še iščemo, najprej izberemo med kategorijama notranjih ali zunanjih svetil. Pri izboru nam nato pomagajo še dodatni filtri iskanja za stropna, talna, vgradna ali viseča svetila, ožje kategorije iskanja pa so še želena stopnja IP-zaščite svetila glede na vlago in prašne delce, ki jim bo izpostavljeno, vir svetlobe (varčna ali LED-sijalka oz. halogenska žarnica), barva modela ali cenovna kategorija, ki nam ustreza.

Izberemo lahko tudi iskanje po znamkah. Usmerjeno iskanje nam zaradi svoje preglednosti pomaga, da hitreje najdemo, kar iščemo, izbrano svetilo pa nato le s klikom na ikono premaknemo v košarico, kjer nakup opravimo brez prijave ali uporabniškega računa.

Spletna trgovina ButikSvetil.si je dostopna ves čas, tudi ko se odpiralni časi običajnih trgovin že končajo. Tako si lahko za izbor primernega svetila vzamemo toliko časa, kolikor želimo, in to takrat, ko nam najbolj ustreza. Izbrani model bo dostavljen v 3 do 45 dneh po plačilu predračuna. V kolikor opremljamo večji ali celoten objekt in bi želeli dodatno pomoč pri izbiri svetil, so strokovnjaki spletne trgovine ButikSvetil.si na voljo tudi za svetovanje pri načrtovanju razsvetljave doma ali drugih prostorov.

Več informacij je na voljo na ButikSvetil.si in e-naslovu info@ButikSvetil.si.