PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Belgija - 2.liga

RC Mechelen/+1/-Mons
2
Najlepši nogometni par dneva. Domače je zaradi finančnega zloma med sezono zapustila večina igralcev, tako da si sedaj pomagajo z rezervami in mladinci, rezultati pa so temu primerni. Izpad je neizbežen, ker klub sploh ni zaprosil za licenco in je tako že jasno, da bodo naslednjo sezono igrali v tretjem kakovostnem rangu. Doma so v seriji devetih zaporednih porazov, najhuje pa so jo skupili v zadnjih dveh krogih, ko jih je Lommel ponižal z 0 proti 6, Virton pa osramotil z 0 proti 9. Kaj pa Mons? Tudi oni se bodo selili v nižjo ligo, ker so bankrotirali, a z igralci so se dogovorili, da jih do konca leta še izplačajo.

Nogomet - Italija - 1.liga

Genoa-Cagliari
0,2
Proti koncu sezone smo in spet je nastopil čas za tekme, kjer so v ospredju takšni in drugačni interesi posameznih klubov. Genoa je na 9. mestu in že sedaj je jasno, da bodo ostali brez Evrope, medtem ko Cagliari močno potrebuje tri točke, ker so v rdeči coni. Verjamem, da bodo ob oslabljenih domačih tole bilko pograbili ter si priigrali vsaj remi. Do 17. Atalante je le 5 točk.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Istra 1961-Hajduk /dvostranska stava/
1
Letošnja sezona Hajduka bo (spet) za čim hitrejšo pozabo. "Bili" prihajajo v Istro s popotnico štirih porazov iz petih tekem na gostovanjih, domači pa v boju za obstanek nujno potrebujejo točke. Pa še to - pri Hajduku bodo tokrat manjkali Vrsajević, Maloča, Milevsky in Čaktaš.

Tenis - WTA - Katowice dvojice

Bonaven/Schuurs-Cornet/Linette
2
Cornetova je včeraj izpadla med posameznicami, zato je tole edina priložnost, da tukaj sploh kaj osvoji. Z Magdo Linette sta individualno precej boljši tenisačici od svojih današnjih nasprotnic, poleg tega pa sta se v tem tednu očitno tudi "ujeli", kajti oba (relativno neugodna) para sta premagali brez oddanega niza.

Tenis - Challenger - Batman

Kavčič B.-Moriya H.
1
Kvota prav visoka sicer ni, je pa tole res zelo dober material za vaše lističe, kajti Blaž je več kot očitno pozabil bolečine v stopalu, tukaj iz tekme v tekmo igra bolje in prepričan sem, da bo turnir v kraju z zanimivim imenom, tudi osvojil.