PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Casablanca

Haider Maurer A.-Andujar P.
2
Haider Maurer je imel v tej sezoni že kar nekajkrat težave s fizično pripravljenostjo, v ZDA so ga proti Čoriću mučili krči, tokrat pa bo na veliki preizkušnji, saj se meri z dvakratnim zmagovalcem turnirja.

Tenis - ATP - Houston

Lopez F.-Groth S.
1
Sliši se skoraj neverjetno, a drži - Groth je z zmago nad Estrello v prvem krogu zabeležil sploh svojo prvo zmago na pesku na ATP turnirjih, sedaj pa se bo njegova pot najbrž ustavila. Med dvojicami na peščenih podlagah še uspe povezati kakšno zmago, toda na njegovo veliko žalost servis&volley igra na počasnih igriščih ne vžge. Izpadel je tudi med dvojicami, pa čeprav je bil skupaj z Butorcem drugi nosilec.

Tenis - ATP - Houston dvojice

Brunstr/Young-Matosev/Smyczek
1
Tule obstajata samo dve možnosti. Ali bo moral Matosevic nastopiti z velikimi bolečinami, ali pa bo Smycka pač pustil na cedilu in končal nastope v Houstonu. Tudi, če obvelja zadnja, bo ta stava v najslabšem primeru stornirana, torej s kvoto 1. Avstralec je dvoboj prvega kroga med posamezniki proti Querreyu moral predati, ker ga muči levo stopalo.

Tenis - WTA - Charleston

Hingis /Mirza-Rodiono/Rodiono
1
Ponovitev tekme iz Miamija, kjer sta bili Hingisova in Mirza boljši z rezultatom 6/3 in 6/4. Verjetno bo švicarsko-indijski navezi slej ko prej začela pojemati sapa, ampak vsaj za Mirzo je tule kar precej na kocki, kajti če bi še na tretjem zaporednem turnirju slavila, potem bo v ponedeljek prvič zavladala na vrhu WTA lestvice v konkurenci parov.

Tenis - WTA - Katowice dvojice

Barbier/Knapp K-Doi M./Peer S.
2
V tem obračunu po kakovosti ena igralka odstopa in to v negativno smer, to pa je Gioia Barbieri, ki spada na ITF turnirje, s Knappovo pa je tule moči združila sploh prvič. Tudi Peerova in doi prvič igrata skupaj, a jima za zmago namenjam nekaj več možnosti, pa čeprav so igrišča v Katowicah menda precej počasna ter s tem nekoliko bolj po volji Italijankama.