PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Katar-Slovenija /Prva ekipa da gol?/
2 (=ne)
Resda so naši v Katarju opravili le en trening in da so v vlogi gostov. Res je tudi to, da Srečko ponavadi prijateljskim tekmam ne daje tako velikega rezultatskega pomena in da bo preizkušal zlasti napadalce, toda na golu bo imela danes Slovenija enega izmed najboljših evropskih vratarjev. Jan Oblak bo priložnost za dokazovanje skušal pograbiti z obema rokama, če pa v drugem polčasu vstopi še Vidmar, nas prav tako ne sme biti strah, saj gre po mojem mnenju za dobro potezo. Vsekakor boljšo, kot pa Jasmin Handanović...Katar trenutno pač ne premore ekipe, ki bi naše lahko strašila, z novo zmago pa bi fantje poskrbeli, da v naše (br)loge pred poletno veletekmo z Anglijo spet pride nogometna mrzlica.

Dodaj v moj izbor Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Makedonija-Avstralija
2
Kdo si sploh želi gledati reprezentanco, ki je proti Belorusiji izgubila praktično vse možnosti za EURO 2016? V petek je imela Makedonija le okoli 30% tekme žogo v svoji posesti in tako so jo še dobro odnesli. Še tisti fantje, ki so igrali dobro, so bodisi poškodovani, ali pa jih bo selektor spočil, tako da realnih možnosti za zmago proti Avstralcem Makedonija tule pač nima.

Tenis - ATP - Miami

Dimitrov G.-Isner J.
1
Zanimivo, kako Indian Wellsu Isnerju ustreza, medtem ko si na igriščih Key Biscaynea nikdar ni priigral več kot osmine finala. Američana verjetno precej moti nizek "bounce", kamor se s vojimi 208 cm ne more skloniti, pogoji pa so neprizanesljivi tudi njegovi kronični težavi s koleni. 17-letni Rublev tega ni zmogel ali pa znal unovčiti, z Dimitrovim pa bo bržčas drugače. Bolgar je proti Pospisilu pokazal zelo spodbudno predstavo, s kakršno lahko računa na zmago tudi nocoj.

Tenis - ATP - Miami

Bellucci T.-Dolgopolov /T. R./
0:2
Dolgopolova je v tretjem krogu pričakalo precej težje delo, kot ga bo imel za opraviti danes. Robrede se je izkazal za trd oreh, ki ga je z nepopustljivostjo Ukrajinec le strl, sedaj pa se bo pomeril proti Belluciju, ki je letos izgubil čisto vse dvoboje proti igralcem, ki so rangirani višje od njega. Pred Miamijem je Brazilec letos na betonu izgubil vse 4 dvoboje, izkazal se ni niti na pesku in zato ne moremo realno pričakovati, da bi tule ogrozil lanskega četrtfinalista.

Tenis - ATP - Miami

Simon G.-Falla A.
1
Za konec pa še en tak par, pri katerem bi se mi del obeda zataknil v grlu, ko bi videl, da se je razpletlo nasprotno od mojih napovedi. Falla je z zmagama nad Berrerjem in KArlovićem po moji oceni dosgel "pokrov", enostavno si ne predstavljam, da bi v izmenjavah uspel vztrajati v nedogled, tako kot je to nič kolikokrat praksa pri Simonu. Ko bo Francoz dojel, na kaj Alejandro najslabše reagira, ga bo do onemoglosti preizkušal samo še s to varianto, kar bo dvoboj hitro privedlo do zaključka. Za bolj pogumne seveda stava na T. R.: 2:0!