Pri opremljanju doma si želimo, da notranji elementi usklajeno delujejo med seboj in ustvarjajo domačnost v prostoru. Linija Philipsovih svetil InStyle je zasnovana s posebno pozornostjo, da se oblika in materiali svetila zlijejo s prostorom. Stoječe svetilo InStyle 37268 in namizno svetilo InStyle 37269 sta izdelani iz kakovostne tkanine, ki doda pridih nežnosti in domačnosti, tanko in elegantno stojalo pa poskrbi, da v svoj dom vnesemo zadnje oblikovalske trende. Svetilki sta še posebno primerni za dnevni prostor ali spalnico.

Samostoječe svetilo z višino 163 centimetrov uporabimo v prostoru kot enega od glavnih virov svetlobe, saj razsvetli široko površino in poskrbi za kakovostno osvetlitev. Namizno svetilo pa uporabimo na mestu, kjer potrebujemo usmerjeno svetlobo. Čudovito osvetlitev prostora lahko dosežemo s kombinacijo obeh, kar ustvari prijetno vzdušje za sproščene domače večere. Sveti zahvaljujoč najnovejši Philipsovi tehnologiji oddajata naravno, toplo belo svetlobo. Razpršena svetloba napolni ves prostor in je idealna za splošno osvetlitev. Bela svetloba mehka in ravno prave barvne temperature, ki združi funkcionalnost in obzirnost do okolja.

Svetili sta energijsko varčni in s tem prispevata tako k varovanju okolja kot tudi k varčevanju z elektriko. Priložene sijalke imajo izjemno dolgo življenjsko dobo: do 8000 ur, kar pomeni osem let pri povprečni porabi tri ure na dan. Modela svetilk sta na voljo v specializiranem salonu s svetili Philips Luminaria.