Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Turčija - 1.liga

Ankara Koleji-Fenerbahče Ulker
2
Fenerbahče bi se z današnjo zmago znova zavihtel na vrh. Naloga pravzaprav ne bi smela biti zahtevna, saj mu bo nasproti stal Koleji iz Ankare, ki je v prvenstvu z vsega osmimi zmagami na 22 tekmah na predzadnjem mestu. Povrhu lahko pripomnimo, da turški velikan gostitelje redno premaguje.

Košarka - ZDA - NBA

Golden State - Washington
1
Potem ko je začasno izgubil naziv moštva z najboljšim izkupičkom v ligi NBA, saj ga je prehitela Atlanta, se je Golden State z nizom zmag znova zavihtel na vrh. Moštvo ima po 69 tekmah že 56 zmag in le 13 porazov in prav nič se ne zdi, da pred končnico popušča, saj ima danes priložnost, da vpiše še šesto zaporedno zmago. Košarkarji Wahingtona za sabo še zdaleč nimajo slabe sezone, vendar gre gostiteljem tako dobro, da jim bodo danes težko kos.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Houston
2
Pri Indiani še vedno upajo na preboj v končnico, a jim slabo kaže, saj so izgubili zadnjih pet tekem. Tekma proti močnemu Houstonu tako prihaja ob nepravem času. Kljub temu da rakete gostujejo, so danes v vlogi favorita. V dvobojih Indiani jim gre v zadnjem obdobju namreč zelo dobro, saj so dobili zadnje štiri od petih tekem.

Hokej - ZDA - NHL

Dallas – Buffalo
1
Dallas prav veliko možnosti za končnico nima, a če bo nadaljeval z dobrimi predstavami, ki jih prikazuje na zadnjih srečanjih, se mu morda celo posreči. Moštvo je na zadnjih šestih srečanjih petkrat slavilo in bilo celo boljše od precej močnejših Chicaga in Pittsburgha. Ker danes gostijo najslabše moštvo lige Buffalo, se hokejistom Dallasa nasmiha nova zmaga.