PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Borussia (D)-Juventus /Kdo gre naprej?/
1
Borussia se je otresla večine poškodb, spomladi so zaigrali precej bolje in tale zaostanek 1-2 vsekakor je premostljiv, še posebej, če bo nocoj manjkal motor Stare dame Pirlo. Glede na to, da lahko Dortmund napreduje že z enim samim golom, mi tale kvota predstavlja neko določeno vrednost, s katero velja poskusiti. Sreča je Nemcem včeraj grdo obrnila hrbet, danes se vse skupaj vrača.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Tajfun Šentjur-Grosbasket
1
V DP je vse skupaj že odločeno, potniki v končnico so znani in zato so te tekme zadnjega kroga v bistvu bolj uigravanje pred zaključnimi boji. Tajfun praviloma ni oddajal točk, proti Grosuplju pa se to ne bi smelo spremeniti. Slednji so čez vikend ob praktično drugi peterki doma izgubili s Šenčurjem.

Košarka - ZDA - NCAA

Dayton U.-Boise State/+4,5/
1
Kolikor sem uspel prebrati specializirane strani na March Madness, tule vsi v en glas napovedujejo zmago Daytone, pri kateri naj bi domači tudi pokrili hendikep. Glavni razlog za to je domač teren in pa dejstvo, da imajo gostje le tri zelo kakovostne igralce, medtem ko ostali v rotaciji niso dorasli.

Tenis - ATP - Indian Wells

Kokkinakis T.-Tomic B.
2
Ponovitev dvoboja iz Brisbanea, kjer je Tomic najstnika odpravil s 7-6 in 6-1, tudi tokrat pa ima dobre možnosti za gladko zmago, kajti 18-letni Kokkinakis je precej bolj utrujen. Proti Monacu je igral tri ure, nastopal tudi v konkurenci parov, Tomic pa zanj ni ravno najboljši match-up, saj je dodelal return, v izmenjavah ubija igro s kontinuiranimi backhand rezanimi udarci, potem pa bliskovito preide v napad s forehandom. Tule ima Bernard zares fantastično priložnost za četrtfinale.

Tenis - Challenger - Irving

Matosevič M.-Mathieu P.H.
1
Mathieu je v porazni formi, kar sodim po tem, da mu je pot do igranja na Indian Wellsu preprečil kolidž igralec iz Nemčije. Proti Matosevicu bo še težje, saj mu Avstralec verjetno ne bo ponudil prav veliko možnosti za odvzem servisa, trda podlaga pa tudi vemo, komu tule bolj prija.