Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Atletico (M) - Bayer Lev.
0
Forma španskih prvakov je v zadnjem času močno padla. Ne samo da so v Leverkusnu izgubili z 0:1, slabo jim gre tudi v prvenstvu, kjer so na zadnjih treh tekmah prav tolikokrat remizirali. Bayer na drugi strani igra zelo dobro in je vpisal pet zaporednih zmag. Če mu uspe danes doseči gol v gosteh, je z eno nogo že v četrtfinalu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Monaco - Arsenal
1
Ker Arsenal v zadnjem času igra zelo dobro, je bil domač poraz z 1:3 proti Monacu na prvi tekmi osmine finala lige prvakov velikansko presenečenje. Po porazu so topničarji seveda zatrjevali, da puške v koruzo še niso vrgli, a realnost je, da bo moral Arsenal prikazati atomski nogomet, če bo želel zgolj upati na to, da lahko nadoknadi visok zaostanek iz Londona.

Košarka - ZDA - NBA

Detroit - Memphis
2
Detoit ima za sabo naravnost katastrofalen niz desetih zaporednih porazov. V kako slabi formi so Pistons, priča tudi podatek, da je bilo od njih pred dobrimi štirinajstimi dnevi boljše najslabše moštvo lige New York Knicks. Tudi zato bi zmaga Detroita proti Memphisu, ki je že celotno sezono pri vrhu, pomenila veliko senzacijo.

Košarka - ZDA - NBA

New York - San Antonio
2
San Antonio na gostovanju pri New Yorku ne bi smel imeti težav, saj so kratkohlačniki v ligi prikovani na zadnje mesto. Glede na to, da so Knicks v celotni sezoni vpisali vsega trinajst zmag, Spurs pa kar 41, bi bilo vse drugo kot zmaga gostov velikansko presenečenje.

Tenis - ATP - Indian Wells

Young D. - Nadal R.
2
Igralca sta se med seboj pomerila zgolj enkrat, in sicer leta 2008 prav v Indian Wellsu. Zmage se je takrat pričakovano veselil Rafael Nadal, ki bo v vlogi velikega favorita tudi danes. Španec, ki je tretji igralec sveta, je namreč od domačina Younga na lestvici ATP uvrščen kar 44 mest višje.