Strešni balkon je inovativna konstrukcija strešnega balkona, ki je slovenskemu trgu že dobro poznana. Od letošnjega marca je na voljo v večji, širši dimenziji z zunanjo vgradno širino 114 centimetrov. S takšnim strešnim balkonom dodamo mansardi še to, ker imajo običajna pritličja in je v mansardi težko in drago izvedljivo – teraso oziroma balkon. Visoko nad vrvežem ulic lahko uživamo v prijetnem razgledu, svežem zraku in prvih pomladanskih žarkih.

Senčila za strešna okna. Popolnoma prenovljena, posodobljena in v koraku z najsodobnejšimi trendi je nova kolekcija senčil Velux. Nastala je v sodelovanju z vodilno evropsko agencijo Trend Union s sedežem v Parizu. Posodobljeni so prav vsi modeli senčil: siesta senčilo za popolno zatemnitev, rolo, žaluzija in plise senčilo.

Poleg novih barv in različnih vzorcev je kolekciji dodano še novo senčilo – nagubani rolo. Namenjeno je vsem, ki želijo mansardnim prostorom dodati posebno dekorativno noto. Poseben poudarek velja tako imenovani Barvni kolekciji oblikovalcev Scholten & Baijings iz Nizozemske. Navdih zanjo sta poiskala v jutranji in večerni zarji ter opoldanskem soncu. Kolekcija bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kupce.

Več informaciji o novi kolekciji senčil je na voljo na www.velux.si.