Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Burnley - Manch City
2
Za Manchester City, ki v prvenstvu lovi vodilni Chelsea, bo tekma še kako pomembna, saj bo predstavljala generalko pred povratno tekmo osmine finala lige prvakov proti Barceloni. Angleški prvaki bi morali svojo nalogo opraviti z odliko, kajti Burnley se nahaja na repu lestvice. V kolikor ne osvojijo vseh treh točk, jih lahko pred tekmo s Katalonci resno skrbi.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Borussia (D) - Koln FC
1
Tekma bo za slovenske ljubitelje nogometa še posebej zanimiva, saj si bodo nasproti stali Kevin Kampl, Mišo Brečko in Dominic Maroh. Zadnji dve medsebojni tekmi je sicer dobil Köln, ki je do sedaj zbral le točko manj od Borussie in je na 11. mestu. Da bi kozlički Borussio premagali še tretjič zapored, bi vseeno bilo presenečenje, še toliko boilj, ker varovanci Jürgena Kloppa v spomladanskem delu igrajo bistveno bolje kot v jesenskem.

Nogomet - Španija - 1.liga

Eibar - Barcelona
2
Barcelono čaka izjemno naporen prihodnji teden, saj se bo najprej pomerila z Manchester Cityjem v ligi prvakov in nato še rpoti velikemu tekmecu Realu v prvenstvu. Če Katalonci ne bodo previdni ,lahko v le v nekaj dneh povsem zavozijo sezono. Tudi zato bo srečanje proti Eibarju, ki ni zmagal že od 10. januarja, izjemno pomembno za njihovo samozavest.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Hajduk - Dinamo ZG
0,2
Hajduk bo letošnjo sezono skušal čim prej pozabiti, saj je v prvenstvu šele četrti, za vodilnim Dinamom pa zaostaja za kar 26 točk. Zagrebčani v zadnjih letih Splitčane redno premagujejo, tokrat pa bodo še posebej motivirani, saj želijo sploh prvič v zgodovini prvenstvo osvojiti neporaženi.

Košarka - ZDA - NBA

Portland - Detroit
1
Čeprav si Portland še ni zagotovil končnice, mu bo ta težko spolzela iz rok. Trail Blazers igrajo izvrstno in so četrta ekipa lige. Precej drugače je pri Detroit Pistons, ki se ponaša z vsega 36-odstotno uspešnostjo in se zdi uvrstitev v končnico misija nemogoče. Še posebej slabo jim gre v zadnjih treh tednih, ko so izgubili kar osem tekem zapored.