PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Wolfsburg-Inter
1
Obstaja kar nekaj tehtnih razlogov, zakaj je bilo vodstvo Interja po žrebu kislih obrazov. Wolfsburg trenutno igra lep, gledljiv in predvsem učinkovit nogomet, direktor kluba pa je šel celo tako daleč, da je Inter označil za klub, ki ima največ šibkih točk in je kot tak za njih najprimernejši tekmec na poti do četrtfinala. Ne bom se preveč ponavljal...fante iz mesta Volkswagna sem pospremil že kar nekajkrat letos in mi na koncu ni bilo žal.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Villarreal-Sevilla /dvostranska stava/
1
Duel, kjer bi si upal staviti predvsem na to, da bo končnega zmagovalca odločil šele drugi polčas v Sevilli, kajti gre za dve ekipi v zelo podobnem kakovostnem rangu, se mi pa Villareal zdi trenutno nekoliko bolj v "zoni", predvsem zato, ker so vsi glavni igralci zdravi. Na Madrigalu so letos le redki jemali točke in dvomim, da bo danes Sevilli uspelo zmagati. Bolj se nagibam k tesnemu zmagoslavju rumene podmornice, ob remiju pa se vložek tako ali tako povrne.

Tenis - ATP - Indian Wells

Fish M.-Harrison R.
2
Fish se po operaciji srca spet vrača v profesionalni tenis, a sam od njega ne pričakujem veliko. Ima 33 let, bolj za zabavo se je udeležil igranja dvojic na challengerju v Dallasu, tule pa se bo po mojem bolj prišel pokazat in v žep pospravit dobrih deset tisočakov (minus davek), kolikor igralci dobijo za igranje v prvem krogu tega turnirja.

Tenis - WTA - Indian Wells dvojice

Niculescu/Panova-Babos/Mladenovic
2
Naveza Baboš/Mladenovic se je že v lanski sezoni razvila v strah in trepet za večino nasprotnic na WTA turneji. Prejšnji teden sta raje predali prvi krog zaradi tega, ker je imela Madžarka bolečine v križu, a bosta tule spet v konkurenci in eni izmed glavnih favoritinj za zmago, potem ko sta v tej sezoni že osvojili Dubaj, lani pa kar trikrat prišli do finala, vključno z Wimbledonom. Para sta se srečala ravno tri tedne nazaj v Dubaju, ko sta Kiki in Timea slavili 7:6, 6:4.

Skoki - Mednarodni - Zmagovalec Svet. pokala 14/15

Freund S.
Z
Žal je potrebno biti pošten in priznati, da je v odločilni mesec sezone - marec- Severin Freund vstopil najbolje pripravljen. Ima najvišjo hitrost na mostičku, v zraku dela vse brezhibno, tudi ob dolgih skokih pristane v telemark, kar sodniki ustrezno nagradijo. Sicer ni tako zelo dober letalec, ampak do Planice si bo po moji oceni pridelal že tako visoko prednost, da se bo tam tudi ob zmernih poletih zavihtel na skakalni Olimp. Le zakaj ga stavnice postavljajo kot drugega favorita za zmago...?