PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Manch Utd-Arsenal
1
Arsene Wenger je dober skavt, ni pa človek, ki bi serijsko osvajal titule, zato ne vem, zakaj se ga na Emiratesu še niso naveličali. S tako ekipo, kot je bil on recimo pred dobro dekado prvak, bi to postal še celo jaz, hvala lepa. Tule grem pa predvsem na to žogo, da stari francoski "strokovnjak" še zmeraj ni obupal nad napredovanjem v Ligi prvakov in bo zato morda kakšen izmed boljših fantov dobil prosto. No, pa saj mu že tako manjkajo Flamini, Diaby in Arteta.

Nogomet - Italija - 1.liga

Lazio-Fiorentina
0, 2
Fiora je hit spomladanskega prvenstva in to kljub dejstvu, da kar nekaj ključnih mož manjka. Prvo ime moštva je Egipčan Salah, ki je posojen od Chelsea, ob tako kreativnem nogometašu pa se nato zbudi tudi ostala ekipa. V Rimu se lahko obiska iz Firenc pošteno bojijo,...če ne zaradi drugega, pa zato, ker bodo (spet) manjkali Lulić, Djordjević, Parolo, Gentiletti, vprašljivi pa so Cana, Pereirinha in Ciani.

Nogomet - Kitajska - 1.liga

Guangzhou Evergra-Shijiazhuang /oba gol?/
2 (=ne)
Gvangžu prvenstvo odpira v božjastni formi, saj so blesteli na prijateljskih tekmah, v azijski inačici Lige prvakov pa odpravili tako Seul, kot tudi Sydney. Za začetek se bodo pomerili proti klubu, ki na papirju sodi v rang "borba za obstanek" in težko verjamem, da bodo proti državnim prvakom našli pot do mreže. Lani se jim je (v drugi ligi) na gostovanjih to zgodilo večkrat, kot pa, da so zadeli (7-9).

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Mega Leks-Partizan
2
Zgodovina pravi, da je tole "fiks", kajti Mega Leks na zadnjih enajstih tekmah proti Vujoševiću nikdar ni okusil zmage. Tudi tokrat so njihovi upi na uspeh trhli, kajti Partizan je ravno ob koncu rednega dela ujel formo, zmaga pa bi jih spet približala končnemu drugemu mestu in s tem boljšemu razporedu v končnici.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus-Sassuolo Calcio /dvostranska stava/
1
Iščete tretji par? Mislim, da bo tole še najboljša rešitev...Stara dama je letos v Serie A doma zabeležila 11 zmag in tri remije, Sassuolo pa je pri repu tistih, ki bi recimo lahko kot prvi odnesel vse tri točke. V Reggio Emilii je bilo jeseni 1-1, danes bo zgodba verjetno drugačna.