A ker ima laž kratke noge, so tudi 32-letni Anni Allen zelo hitro stopili na prste. Mlada igralka je hitro zbrisala svoj profil na Instagramu in se zavila v molk. Izkazalo se je, da si je na rdečih preprogah izbirala »manj znane« zvezdnice in njihovo glavo na fotografijah »zamenjala s svojo«. Lupiti Nyong'o je s profila na Instagramu ukradla fotografijo vabila na podelitev oskarjev in jo objavila na svojem profilu. Ponarejala pa je celo posnetke s snemanj nanizank, da bi svojim oboževalcem pokazala, da je kot gostja igrala v določenih televizijskih nanizankah.

Med drugim se je Anna pohvalila, da je bila na snemanju znane in priljubljene nanizanke Veliki pokovci. Na Instagramu je objavila svojo fotografijo z drugimi člani ekipe. Kmalu se je izkazalo, da je svoj obraz samo prilepila na telo igralke Summer Glau. Enako je naredila tudi igralki Romoli Garai, zato da je bilo videti kot da je igrala skupaj z Jonnyjem Leejem Millerjem v BBC-jevi miniseriji Emma. Fotografije je kradla tudi Sophii Bush in njeno novo obutev reklamirala za svojo.

Čeprav računalniško obdelane fotografije na profilih zvezdnikov niso nobena novost, je tokrat prvič, da si je nekdo celoten imidž zgradil na lažeh. Kljub temu da je, ko so jo razkrinkali, hitro zaprla vse svoje profile na družbenih omrežjih, je Anna postala središče vseh zbadljivk na spletu. Njeno glavo zdaj uporabniki lepijo skoraj povsod.