PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Southampton-Crystal P.
1
Koemanovi fantje so na zadnjih petih ligaških tekmah doživeli tri poraze in tako se Liga prvakov v naslednji sezoni odmika, ampak nocoj je čas za dvig morale, ko v goste prihaja oslabljeni londonski gost. Pri CP manjkajo Mutch, Sanogo, Chamakh in Campbell. Čas je, da tudi v letu 2015 Graziano Pelle pokaže, da je bil res upravičen nakup. V zadnjih dveh mesecih Italijan sploh še ni zadel, bo pa zelo pomembna tudi vrnitev Tobya Alderweirelda v obrambo.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Aalen-Hoffenheim
1,0
Kvote na Hoffenheim padajo in stava postaja klasičen "public-bet", kajti domače naj pokal ne bi pretirano zanimal, saj se borijo za obstanek v drugi ligi. Toda potrebno je vedeti, da bo trener gostov Gisdol premešal ekipo, tribune bodo polne, igralci Aalna pa se tudi najbrž ne bodo kar naprej predali. Grem na presenečenje...

Tenis - Challenger - Quimper

Kovalik J.-De Schepper K.
2
De Schepper bo tudi letos nadaljeval prakso, da na challengerjih triumfira, na ATP turnirjih pa "strada". Zlasti na domačih je njegov domet nekje polfinale, morda celo kaj več, vsekakor pa Kovalik ne bi smel predstavljati previsoke ovire. Dober material za na kakšen obširen listek.

Tenis - WTA - Kuala Lumpur

Dulgheru A.-Lisicki S.
2
Poleg razlike v kakovosti je tu še dejstvo, da je Niculescujeva v Dohi staknila virus, ki ji je otežil dihanje, sedaj pa na njen imunski sistem menjava časovnega pasu gotovo ni vplivala prav dobro. Nemka je imela več kot teden premora in bo tole skoraj zagotovo dobila.

Tenis - WTA - Monterrey

Davis L./+1,5/-Errani S.
1
Erranijeva na betonu svoje igre ne more tako dobro razviti kot na pesku in bi imela tu že proti povprečnim igralkam težave, Davisova pa to niti ni. Navsezadnje je Erranijevo lani v Eastbournu premagala 2:0. Verjamem, da lahko ob vsaj približno agresivnem pristopu na italijankin mizeren servis (okoli 90km/h na 2. začetni udarec), vzame vsaj niz.