Kot je dogajanje v zadnjih treh dneh opisal Massi, je bilo vse skupaj velika igra živcev. Prireditelji so morali namreč že v petek odpovedati superveleslalom, enak scenarij se je po številnih prestavitvah ponovil tudi v soboto. Tudi danes ni šlo brez težav, znova je vidljivost na superveleslalomski progi Marc Girardelli ovirala megla.

Naporna igra živcev

"To je bila težka tekma na vseh področjih, po vseh odstopih, predvsem pa ta kombinacija proge in vidljivosti, vse to ... Dva dni smo bili zgoraj brez tekme, igra živcev je bila zato precej naporna," je po tekmi dejal prvi mož ekipe Team to aMaze.

V ekipi so bili danes zadovoljni z drugim mestom, sploh po slabšem prejšnjem koncu tedna na Zlati lisici v Mariboru, kjer je Mazejeva dvakrat odstopila. "Tina je danes zadovoljna z drugim mestom, kar je dobrodošlo za nas po treh ničlah. Hkrati pa tudi ve, da ima večji potencial. Fenningerjeva je danes smučala vrhunsko, Tina zelo dobro in to je to. V športu je treba biti vedno realen," je povedal Massi, ki je bil razočaran nad pripravo proge.

»Sutterjeva ni bila varna na progi«

"Progo lahko ocenim negativno. Ni bila dobra, prav tako ni bila dobra podlaga. Videli ste, kaj se je dogajalo na progi. Včeraj so se tekmovalke uprle na startu, ne vem ... Če dam primer, sam sem iz Furlanije Julijske krajine in Trbiž je izgubil tekmo z eno super pripravljeno progo. Tukaj pa se je dirkalo ... Včeraj, ko so spustili Sutterjevo po progi, toliko se govori o varnosti, a včeraj Sutterjeva prav gotovo ni bila varna na progi," je še dejal Massi.