Omenjeni superveleslalom res nima sreče, saj so ga morali odpovedati že v Bad Kleinkirchheimu, prevzelo ga je Bansko, kjer pa so ga danes po številnih prestavitvah spet odpovedali in ga prestavili na ponedeljek.

Preostali program v bolgarskem zimskošportnem središču ostaja nespremenjen, v soboto tako ob 10.15 sledi še en superveleslalom, a je vremenska napoved spet slaba. Deževati naj bi sicer prenehalo že okrog polnoči, a je znova velika neznanka megla. Poleg tega naj bi višje na progi tudi snežilo, prireditelji pričakujejo 10 do 15 cm snega. V nedeljo sledi še alpska kombinacija s superveleslalomom ob 9. in slalomom ob 12. uri.

So pa organizatorji drevi pod streho spravili žreb številk za sobotno tekmo, Tina Maze se bo na progo podala s številko 18, vodilna v skupnem seštevku discipline Američanka Lindsey Vonn z 20, Avstrijka Anna Fenniger pa z 22. V slovenskem taboru bo prva na progi Ilka Štuhec kot šesta, Vanja Brodnik, ki je v ekipi zamenjala Ano Bucik, pa se bo na progo Marc Girardelli, ki jo je zakoličil Švicar Roland Platzer, podala s številko 53.