PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Radomlje-Olimpija
2
Zmaji so v Turčiji in Rovinju oddelali dobre priprave, sicer pozimi izgubili Jovića in Omladiča, vendar je kakovostnih igralcev še zmeraj na pretek. Nekateri fantje tekmo z Radomljami ocenjujejo celo kot tekmo pomladi, saj bi si z zmago tlakovali pot do boja za vrh. Na obeh tekmah jeseni so današnjim nasprotnikom zabili štiri gole in gladko zmagali.

Rokomet - Mednarodni - Pokal EHF

Pfadi Winterthur-Gorenje
2
Ose so pred odhodom v Švico zlahka odpravile Izolo (+12), še posebaj pa je trenerja Vajdla lahko navdušuje odlična forma obeh vratarjev. Zmaga bi Gorenje zelo približala vsaj drugemu mestu v skupini, sicer pa so po igralskem kadru za en razred pred današnjim nasprotnikom.

Tenis - ATP - Buenos Aires dvojice

Andujar/Marach-Berlocq/Schwart
1
Kar težko je razumeti, da so tukaj kvote skoraj poravnane, glede na to, da je Marach/Andujar že uveljavljen dvojec, ki je prejšnji teden igral finale, tule pa imel ekstra dan počitka. Berlocq in Schwartzman sta moči združila priložnostno, saj se je Mayer ta teden odpovedal nastopanju med dvojicami, sta pa imela Argentinca kar precej sreče z žrebom, kajti za polfinale sta se dvakrat pomerila z nepostavljenimi nasprotniki. Danes bo prišel "reality check".

Rugby - Mednarodni - Pokal narodov - 6 nations cup

Škotska-Italija/+11/
1
Še naprej bom igral po sistemu - na Italijo doma in "kontra", kadar igrajo v gosteh. Škoti bodo sicer pogrešali Russella, toda po prvih dveh krogih in tesnih tekmah verjamem, da se bodo doma znesli nad najbolj ubogo reprezentanco tekmovanja.

Smučanje - Garmisch Partenkirchen - Smuk (M)

Fayed G.-Feuz B.
2
Švicar je bil na treningu za pol sekunde hitrejši, pa tudi sicer je na zadnjih tekmah kazal, da mu ob vožnji z minimalnim številom napak, tule prednost ne bi smela uiti.