PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Inter - Celtic
1

Inter je v Glasgowu zabil tri gole, a vseeno ostal brez zmage, saj je v sodnikovem dodatku dobil gol za 3:3. To je za moštvo Roberta Mancinija verjetno še bolje, saj se bodo Milančani sedaj morali bolj resno lotiti tekme in zaigrati na zmago, čeprav jih verjetno naprej vodi tudi remi. A precej nevarno bo igranje na neodločen izid, saj se še dobro spomnijo zadnjih minut s prve tekme. Ob dobri formi in precej kvalitetnejši zasedbi se zdi domača zmaga precej bolj verjetna od ostalih možnih scenarijev.

Nogomet - Evropska liga

Zenit - PSV
1, 0

Gre za dvoboj trenutno najboljših ekip ruske in nizozemske prve lige. Zenit je na prvi tekmi v gosteh slavil z 1:0 in si na široko odprl vrata v osmino finala, tako da čaka PSV v mrzli Rusiji zelo težka naloga, če ne kar nemogoča. Ker domačim ustreza tudi remi, imajo precej več manevrskega prostora in so zato tudi s psihološkega vidika v boljšem položaju, kar bi znali izkoristiti in še enkrat zmagati.

Tenis - ATP - Buenos Aires

Fognini - Berlocq
1

Fognini je v dobri formi, kar je prejšnji teden dokazal z zmago proti Nadalu in uvrstitvijo v finale v Riu de Janeiru. V argentinski prestolnici samozavestno ponovno napada vidno uvrstitev, zelo verjetno pa se ne bo dal ustaviti 74. igralcu sveta, ki ima edino prednost v podpori domače publike.

Košarka – ZDA – NBA

Phoenix – Oklahoma
2

Phoenix je po odhodu Dragića izgubil vse tri tekme in se bo le stežka prebil v končnico. Ena odločilnih tekem za sonca je ravno današnja, ko gostijo neposrednega tekmeca, ki pa je kljub odsotnosti Duranta v odlični formi. Blesti Westbrook, ki bo tudi za obrambo Phoenixa nerešljiva uganka, verjetno pa bo to zadostovalo tudi za zmago Oklahome.