PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal-Monaco/2,5/
1
Monaco bo naredil vse, da omeji Arsenalov napad in letos so njihovim obrambnim nalogam damo oceno odlično, saj so na 18-tih obiskih letos z nasprotniki le dvakrat presegli ponujeno vsoto. Pričakujem, da bo tekmo odločil zadetek, morda pa Monacu uspe iztržiti celo remi. Francozov ne bi kar takoj odpisal.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayer Lev.-Atletico (M) /dvostranska stava/
2
Ob trenutni formi Bayerja, njihovi medli igri v domačem prvenstvu in dejstvu, da bo manjkal Kiessling, se mi zdi kvota na Colchonerose malce pretirane. Mandžukić, Griezmann in Arda Turan so ob primernem dnevu sposobni napolniti mrežo katerega koli nasprotnika. Prepričan sem, da v BayAreni rdeče-modri ne bodo izgubili, bi se pa utegnili zadovoljiti z remijem in delo dokončati šele doma, zato je bolj varna opcija dvostranska stava. 

Tenis - ATP - Buenos Aires

Mayer L.-Monaco J.
2
Monaco je po slabem začetku sezone prejšnji teden v Riu zaigral bolje in zanimivo kot edini tenisač Ferrerju sploh snedel niz. Tokrat se bo pomeril proti rojaku, ki ga je v edinem medsebojnem dvoboju premagal, sicer pa je to njegov priljubljen turnir, kjer je v preteklosti že zmagal, igral finale, Mayer pa nikdar ni prišel prek drugega kroga. Za nameček je prejšnji teden našemu Roli predal dvoboj zaradi izčrpanosti, je pa res potem v ponedeljek Robertu oddal le igro. Mayerja sem gledal v Sao Paulu in me nekako ni prepričal, zato poskušam tule s presenečenje in stavo na bolj izkušenega in psihološko bolj stabilnega izmed obeh Argentincev.

Smučarski tek - Falun - Razdalja (M)

Krogh F.H.-Manificat M.
1
Norvežani so se na tem prvenstvu že tako zelo izkazali, da jih enostavno moram pospremiti še na razdalji 15km, ko bo Krogh (z ostalo legijo norveških borcev) Dariu Cologni skušal preprečiti slavje. V ožji krog favoritov za medaljo bi uvrstil še Olssona, Legkova, morda Hellnerja, vsekakor pa med najboljšimi ne vidim Manificata.

Tenis - WTA - Doha

Makarova E.-Safarova L.
1
PRejšnji teden je Makarova ob Halepovi prikazala največ in na koncu se je izkazalo, da je bila  Rusinja še najbližje temu, da Simono premaga. Tule je v prvem krogu počivala, sedaj pa se bo pomerila s Šafarovo, od katere ima precej bolj agresivno igro in menim, da bo v izmenjavah Čehinja prej popuščala.