PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Crystal P. - Arsenal
2
Boj za Evropo je v Angliji še kako vroč, četudi ima vodilni Chelsea pred zasledovalci že lepo prednost. Trenutna realnost Arsenala je boj za tretje mesto, a mora danes seveda v gosteh premagati mestnega tekmeca Crystal Palace. Čeprav ima trener topničarjev kar nekaj težav s poškodbami, je statistika na njegovi strani, saj je Arsenal proti Palaceu dobil zadnjih pet dvobojev.

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Burnley
1
Chelsea že celotno sezono zelo suvereno koraka proti naslovu prvaka. Moštvo ima pred najbližjim zasledovalcem Manchester Cityjem že sedem točk prednosti, kar pomeni, da si lahko občasno privošči tudi kakšen spodrsljaj. Da bi do slednjega prišlo danes, seveda ne gre pričakovati. Burnley je namreč eno najslabših moštev premier lige, kar nenazadnje dokazuje tudi njegov položaj na lestvici, kjer zaseda 19. mesto.

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG – Toulouse
1
Boj za prvaka je v Franciji izjemno napet, saj se za naslov poleg PSG borita tudi Lyon in Marseille. Parižani so sicer v primerjavi z lansko sezono letos precej manj suvereni. Tako so remizirali na zadnjih dveh tekmah, posledično pa so na lestvici na tretjem mestu. Cilj trenerja francoskih prvakov Laurenta Blanca je kajpak zmaga, kar ne bi smelo biti prezahtevno, saj Toules zaseda skromno 17. mesto.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Paderborn - Bayern (M)
2
Že res, da je Bayern na zadnji tekmi proti Šahtarju v ligi prvakov iztržil zgolj remi, a je pred tem v prvenstvu s kar 8:0 ponižal Hamburg. Ponovitev tega danes seveda ne gre pričakovati, vendar pa Bavarci kljub temu proti Paderbornu veljajo za nesporne favorite. To niti ni presenetljivo,saj nemškemu velikanu tudi v letošnji sezoni v prvenstvu ni kos prav nihče.


Nogomet - Španija - 1.liga

Atletico (M) - Almeria
1
Po porazu Atletica na zadnji tekmi proti Celti Vigo se vse bolj zdi, da bosta o naslovu prvaka odločala Real Madrid in Barcelona. Varovanci Diega Siemoneja seveda nad ubranitvijo naslova še niso obupali, a si novega spodrsljaja vsekakor ne smejo privoščiti. Almeria prevelikega zalogaja ne bi smela predstavljati, saj se ekipa bori za obstanek med elito.