PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Wolfsburg-Sporting L.
1
Schürrle ne sme igrati, ker je v tej sezoni že zastopal Chelsea, a je Wolfsburg v obračunu s Portugalci vseeno izraziti favorit. Trojček De Bruyne - Dost - Perišić bo verjetno spet zrežirala fantastičen večer in dvomim, da bodo ljubitelji nogometa na tej tekmi zehali. Za bolj pogumne je na voljo tudi stava s hendikepom, ki se prodaja po mikavnih 2.60!

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Ajax-Legia
1
Mislim, da tule stavnice malce pretiravajo zaradi dejstva, ker je Legia briljirala v skupinskem delu tekmovanja. Čez zimo je poljski klub nazadoval, imeli so povprečne priprave, se mučili s Slaskom v pokalu, pred dnevi na derbiju doma izgubili od Jagiellonie, danes pa bo nocoj njihov ključni igralec Duda. Tudi ajaxu manjka nekaj pomembnih mož, a doma bi skoraj da morali zagotoviti vsaj minimalno prednost.

Košarka - Slovenija - Pokal

Helios Suns/+7,5/-Tajfun Šent
2
Vse, kar je v zadnjih dveh sezonah pri domžalskem klubu postavil Zmago Sagadin, je avstrijski lastnik s svojim prihodom pokvaril in Helios je tako le še bleda senca kluba, ki bi lahko ob primernem delu z igralci morda celo konkuriral Krki in Olimpiji. Letošnji hit prvenstva je Tajfun, ki ima dober strokovni štab ter zelo solidne igralce. Če bo danes tale tekma tesna, bom res zelo presenečen in verjetno ne bom edini.

Košarka - Slovenija - Pokal

Kolpa Črnomelj/+27,5/-Krka
1
Gre za bratski dvoboj dveh jugovzhodnih klubov, saj je črnomaljska zasedba praktično B ekipa Krke. Đikić bo bržkone priložnost ponudil spet vsem tistim, ki so "backup" Hukiću, Bookerju in Armsteadu ter vsem, ki dajejo maksimum v ABA ligi, igralci Kolpe pa bodo zaigrali na vse ali nič. Zmagali bodo branilci naslova, razlika pa bi morala biti na koncu spodobna, vsekakor precej manj od ponujenega hendikepa.

Tenis - ATP - Rio de Janeiro

Nadal R.-Carreno Busta P.
1
Za konec pa še "hrana" za tiste, ki potrebujete tretji par kot polnjenje minimalne kombinacije. Nadal je proti bellucciju izgledal dobro, ponudil tudi nekaj mojstrskih udarcev in se brez posebnega naprezanja uvrstil v 2. krog. V Riu je konkurenca pač takšna, da lahko poleg Rafe naslov osvoji samo še Ferrer. "Fiks"!