Iz primerov, ko so trije muslimani v Franciji zverinsko usmrtili arabsko dekle, ker je flirtala z belcem, umora nizozemskega režiserja, ki se je zameril muslimanom, in umorov karikaturistov v Parizu ter dejstva, da bo čez nekaj let v Evropi ne samo osem odstotkov muslimanskega prebivalstva, ampak, si predstavljate, kar 12 odstotkov, je avtor povem pravilno ugotovil naslednje:

– belopoltemu človeku v Evropi ne bo več živeti pod islamskim terorjem,

– belec v Evropi bo prisiljen prevzemati islamske vrednote ali pa ga bodo obglavili,

– v spopadu civilizacij bo zmagal islam, ker je v naravi agresiven,

– vse to velja tudi za Slovenijo,

zato nas lahko, sodeč iz sporočila članka, rešijo samo pegide, legide, lepenovke, domoljubne stranke, zaprtje meja, izgon islama, pokristjanjevanje in drugi podobni sanitarni ukrepi; prepoved nošenja rut, prepoved javne uporabe arabščine, prepoved džamij in molilnic, bureka in pobijanje muslimanov, kot je to pred dnevi naredil belopolti Američan v Severni Karolini, ki je v glavo ustrelil tri študente in dve študentki islamske veroizpovedi. Ena med njimi je bila goreča aktivistka za pomoč brezdomcem, tudi belopoltim. Kaj se pa, lepo prosim, sili pomagati belcem, in to z ruto na glavi! Domov naj gre!

Prepričan sem, da kolegu zgolj zaradi omejenega prostora ni uspelo našteti še vseh drugih grozljivih primerov ogrožanja belopoltega človeka krščanske veroizpovedi. Naj ga, če ne zameri, dopolnim, pa sploh ne bom omenjal holokavsta in Srebrenice. Adam Lanza, belec, je pred dvema letoma v Newtownu (Connecticut) ubil 20 šolarjev in šest učiteljev. Čeprav so otroci v krščanstvu svetinja, je na stotine duhovnikov spolno zlorabilo na tisoče belopoltih otrok. Jože iz vasi blizu Maribora je ustrelil dva soseda zaradi dovozne poti. Vsi belci. V Ukrajini so belci doslej ubili 5400 belcev. Anders Behring Breivik, belec, da bolj bel ne more biti (ni musliman), je ubil 69 ljudi, večinoma belopoltih otrok. Metod Trobec, belec, je ubil in sežgal pet žensk – belk. 3500 belcev so ubili belopolti Irci v spopadih med katoliki in protestanti. Kaj bi šele bilo, če filozofija, ideologija in vera belcev ne bi bile tako miroljubne. Zato povsem razumem omenjenega avtorja, njegovo zgroženost in strah. Če se že miroljubni belci med seboj tako iztrebljamo, potem res ne potrebujemo islamistov in muslimanov.