Zupančič bo ekipo prvič vodil na torkovem treningu, v nedeljo pa si je ogledal srečanje lige INL v Podmežakli, ki so jo Jeseničani z 2:3 izgubili proti Lustenauu.

Prevzem trenerskega mesta smo v Dnevniku napovedali že pred dnevi, vendar je zaradi obveznosti s člansko reprezentanco na turnirju na Dunaju Zupančič novo službo uradno prevzel šele danes. "Vzel sem si tudi malo časa za razmislek, nato pa sprejel, da ekipo prevzamem od ponedeljka, torej od danes, naprej," je povedal za spletno stran svoje nove ekipe.

Dejal je še, da si morajo najprej postaviti majhne cilje. S tekmeci se zaenkrat ne bodo obremenjevali, saj se morajo posvetiti sebi in svoji igri.

"Najprej se moramo pripraviti na ti dve tekmi srednjega dela sezone INL, ki sta še preostali. Še vedno je želja mesto med prvimi tremi ekipami. Če bomo na te tekme dobro pripravljeni, potem lahko posežemo visoko. Enako velja tudi za končnico v državnem prvenstvu. Finale je nuja, nato pa bomo videli, kam lahko posežemo," je zaključil Zupančič, ki je v klubski karieri igral za Olimpijo, Medveščak, Bled, Feldkirch, Jyväskylä, Timro, Dornbirn, Lustenau, Zeltweg in Weiz.