Katja Požun (201,8) je tekmo končala na 24. mestu, Eva Logar (200,9) pa je bila 25.

"Cilj je vsekakor izpolnjen. Skoki niso bili povsem čisti, vendar sem zraven najboljših, kar mi pomeni zelo veliko. Nisem napravila skoka iz noge, da bi me lahko poneslo daleč. Včeraj skakalnica res ni bila pripravljena tako kot bi morala biti, danes so se potrudili, kolikor so se lahko. Smučina je drugačna kot drugje in vse so se morale nanjo privaditi. Na vsako skakalnico se moraš hitro privaditi, ne glede to, kolikokrat je bil že svetovni pokal na njej. Vsakič je neka nova skakalnica," je dejala Rogljeva.

"Z rezultatom sem zadovoljna, ne pa toliko z drugim skokom, kjer sem bila pozna. Bilo mi žal, saj je bil skok krajši. Nisem izgubila le enega mesta, temveč še kaj več. Jutri bom na tekmi poskusila to popraviti. Rezerve imam ravno pri odskoku ter pri samem položaju, kjer me potegne nazaj. Tako ne dobim višine, ki bi jo lahko pridobila. Upam, da bom to na prihajajočih tekmah popravila in se bo tudi poznalo na samih metrih," je menila Vtičeva.

"Skoki niso bili ravno čisti, a če sta dve tekmovalki med šesterico najboljših, je dober rezultat. Imamo še rezerve, ki jih bomo jutri poskusili unovčiti. Vsa dekleta vedo, da so še rezerve. Danes se o skokih ne bomo več pogovarjali, saj vemo, kje se nahajamo. Zadovoljen sem tudi z Evo, saj je v drugo naredila skok, katerega od nje pričakujemo. Katja pa je na tekmi nekoliko na trdo odreagirala in ima več težav pri doskoku. Moramo biti zadovoljni, saj je konkurenca močna. Danes je bila skakalnica dobro pripravljena. Zapadlo je 10 cm snega. Organizator se je za včerajšnjo slabšo pripravljeno skakalnico opravičil. Skakalnica je bila za vse enaka," pa je tekmo ocenil glavni slovenski trener Stane Baloh.

V skupnem seštevku svetovnega pokala vodi Iraschko-Stolzeva (722) pred Nemko Carino Vogt (600) in Takanashijevo (573). V prvi deseterici sta dve Slovenki, Rogljeva (437) ostaja na četrtem mestu, Vtičeva (282) pa je sedma.

Slovenija (945) je v razvrstitvi pokala narodov četrta, pred njo so uvrščene vodilna Avstrija (1430), Nemčija (1190) in Japonska (1038).

V Rasnovu bo v nedeljo na sporedu še ena preizkušnja.