PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Freiburg-Borussia (D)/2,5/
2
Borussia je imela na tekmi proti Augsburgu toliko priložnosti, da boli glava, a Reus, Kampl in ostali pri realizaciji niso bili dovolj zbrani. Ker tudi navijači počasi že izgubljajo potrpljenje, bodo tokrat rumeno-črni gotovo naredili vse, da utišajo kritike in iz Freiburga pridejo s tremi točkami. Ima pa jasno tudi trener Streich svojo računico in se pred domačim občinstvom ne misli braniti. Golov manjkati ne bi smelo, zato poleg predlagane stave svetujem še "bet", da oboji vsaj enkrat najdejo pot do mreže, za kar ŠL daje še malenkost več. Kamplu pa upam, da je Klopp, po premierni tekmi v dresu porurskega velikana, povedal, naj malo več podaja...

Nogomet - Španija - 1.liga

Atletico (M)-Real (M) /dvostranska stava/
1
Če se odsotnost Jamesa v napadu ne bi smela poznati, potem bo iznajdljivost Sergia Ramosa ob prekinitvah za kakšen gol z glavo in pa njegova hitrost v obrambnih nalogah, gotovo udarec za galaktike. Nisem čisto prepričan, da bo Atletico tole dobil, ampak pri dvostranski stavi bi si pa Colchonerosi zagotovo doma zaslužili vsaj poravnane kvote. Če ne zaradi drugega pa zato, ker so v kraljevem pokalu nakazali, da se mestne tekmece vendarle da premagati.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo ZG-Lokomotiva ZG/+1/
2
Za tole obstaja več dejavnikov. Prvi je ta, da je Dinamo med premorom prodal dva ključna igralca - Čop je odšel v Cagliari, Brozović v Inter - Soudani je ravno prispel iz afriškega pokala narodov in najverjetneje še ni pripravljen na 100% napor, tretji razlog pa je ta, da sta kluba bratska in bi Dinamo lahko malce ponagajal Hajduku, če bi tule oddal kakšno točko, saj se slednji prav z Lokomotivo borijo za trejte mesto, ki še vodi v Evropo. Kvota je glede na našteta dejstva vrhunska!

Tenis - ATP - Montpellier

Sousa J.-Janowicz J.
2
Tole vzemam še preden je bilo objavljeno na strani, saj me je Poljak s svojo predstavo včeraj proti Simonu prepričal. Jerzyu je igranje v dvorani pisano na kožo, saj ima boljše pogoje za doseganje asov, če pa mu nasprotnik servis uspe vrniti, ga Poljak hitro napade s forehandom in točke je potem hitro konec. Janowicz je dobil obe dosedanji medsebojni srečanji.

Rugby - Mednarodni - Pokal narodov - 6 nations cup

Italija/+10/-Irska
1
Zdi se mi, da se azurri v tekmovanju šestih narodov vsako leto bolj utrjujejo in kmalu ne bo nič čudnega, da bodo zabeležili samo posamične zmage. Na Olimpicu proti Irski bodo začeli letošnjo kampanjo in pričakujem, da bo tekma tesna. Predlani so Italijani slavili 22:15, leta 2011 pa je bilo tudi zelo tesno, a so se tedaj Irci izvlekli s tesno zmago za dve točki...