»Mislim, da so že vsi pristali. Vse je bilo seveda Joannina ideja, zato se si bo morala zavihati rokave. Ona je tista, ki me je prisilila, da sem napisala scenarij, zato je njena krivda,« je pojasnila Jennifer Saunders, ki je v priljubljeni britanski nanizanki igrala Edino. Ljubljenki gledalcev Julia Sawalha (Edinina hči Saffy) in June Whitfield (Edinina mati) sta že sporočili, da bosta zavzeli svoji nekdanji vlogi.

Poleg originalne zasedbe pa naj bi bila supermanekenka Cara Delevigne pripravljena na vse, da bi dobila vlogo v omenjenem filmu. 22-letnica je velika oboževalka humoristične nanizanke in bi tako kot njeni vzornici Kate Moss in Naomi Campbell svoje čare preizkusila še na velikem platnu. Ustvarjalci je še niso zbrisali s seznama, saj Jennifer naprej mora dokončati scenarij.

Jennifer Saunders se s pisanjem scenarija ukvarja že leto dni in je pred kratkim končala prvo verzijo. »Končala sem prvo verzijo. Počutim se evforično,« je za The Sun priznala komedijantka. »Moja novoletna zaobljuba je bila, da končam ta scenarij in posnamem film, sicer mi bo šlo celo leto v nič.«