Do najvišje gostujoče zmage so sinoči prišli pri Nashvillu. Rezervni vratar ekipe Carter Hutton je zaklenil svoja vrata, na drugi strani pa se je izkazal tudi napad. Hutton je ustavil vseh 21 strelov in dosegel svoj prvi shut out. Za vodilno ekipo centralne skupine pa so se med strelce vpisali Gabriel Bourque, Roman Josi, Eric Nystrom in Mike Fisher. Na drugi strani je Marc-Andre Fleury ubranil 20 strelov, a ga je na cedilu pustila domača obramba.

Tesno zmago s 4:3 pa so hokejisti St. Louis Blues zabeležili pri Washington Capitals. Slednjim z dvema goloma ni pomagal niti izkušeni Aleksander Ovečkin, St. Louis je v zahodni konferenci zdaj po novi zmagi na tretjem mestu. Za zmagovalce se je z dvema goloma izkazal Alexander Steen, ki je k temu dodal še podajo, Brian Elliot je ustavil 33 strelov pred svojimi vrati. Za St. Louis sta zadela še Dimitrij Jaskin in Vladimir Tarasenko.

Arizona Coyotes so zmagali pri Montreal Canadiens, a je moštvo še vedno na začelju zahodne konference. V golu se je izkazal Louis Domingue, ki je sicer v prvih štirih strelih gostiteljev dopustil kar dva zadetka, a se je nato zbral in s 16 obrambami izdatno pripomogel k zmagi gostov. Montreal je tokrat končal niz petih zaporednih zmag, Domingue pa je v NHL odigral šele svojo drugo tekmo. Za Arizono je dva gola prispeval Lauri Korpikoski, tretjega je dodal Oliver Ekman-Larsson.