Chicago je v Honda Centru zagospodaril že v prvi tretjini, z zadetkom kapetana Jonathana Toewsa v šesti minuti. Do konca druge tretjine je Chicago vodil že s 3:0. V drugi tretjini sta domačo mrežo zatresla še Duncan Keith in Patrick Kane. Šele v 51. minuti so zadeli tudi domači hokejisti, ko je v polno, ob številčni premoči, zabil Richard Rakell.

Kane je stvari postavil na svoje mesto že tri minute pozneje za končni izid 4:1. Kane je zadetkoma je dodal še podajo. Najučinkovitejši je bil Patrick Sharp z izenačenjem osebnega rekorda s štirimi točkami, s podajami je sodeloval pri vseh štirih zadetkih.

Tudi pogled na statistiko strelov pokaže, da je bil Chicago bolj napadalen s 33 streli na gol, v primerjavi z 22 streli na gol domačih hokejistov. »Odigrali smo res sijajno tekmo v gosteh, bilo je zabavno. Res je, da imajo v tej sezoni najboljšo statistiko zmag, a smo tudi vedeli, da so v zadnjih štirih večerih odigrali tri tekme,« se je po zmagi smejalo Kanu. Anaheim je v dveh dneh doživel še drugi poraz s tremi zadetki razlike. V noči na petek so izgubili proti San Joseju s 6:3.

Vancouver je premagal Buffalo s 5:2. Ryan Miller je v dvoboju proti ekipi, za katero je branil še pred dvema sezona, ustavil 22 strelov. Pittsburgh je v gosteh premagal New Jersey z 2:1. Odločitev je padla v tretji minuti podaljška, ko je zadel Simon Despres. Vratar vragov Cory Schneider je sicer ubranil kar 41 strelov pingvinov.

Colorado Avalanche je s 3:0 odpravil Nashville Predators, hokejisti Carolina Hurricanes pa so z 2:3 klonili šele po kazenskih strelih proti St. Louis Blues.