Nocoj bo v Centru urbane kulture Kino Šiška dobrodelni koncert z naslovom Za kombi, na katerem se bodo združili različni domači glasbeniki, da bi zbrali sredstva za Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine, ki za prevoz svojih članic in članov potrebuje novo prilagojeno kombinirano vozilo. Od prevoza s kombiji je v veliki meri odvisno izvajanje posebnih socialnih programov društva, kot so transporti k zdravniku, na obnovitvene rehabilitacije ali do matičnih enot, največ prevozov pa potrebujejo osebe, ki zaradi težke gibalne oviranosti skoraj nimajo drugih možnosti. Kot so zapisali na društvu, je njihov zdajšnji kombi star osem let, za seboj pa ima že več kot 270.000 prevoženih kilometrov, kar s seboj prinaša visoke stroške vzdrževanja. Za nakup varnega vozila s predelavo (klančina, zaradi transferja ločeni sedeži, pripenjala za učvrstitev vozička) bi potrebovali okoli 37.000 evrov.

Pomagate jim lahko s poslanim SMS-sporočilom s ključno besedo »kombi« na 1919 in tako darujete en evro, kar je že storil kapetan košarkarskega kluba Union Olimpija Dino Murić, s čimer je nakazal podporo vsega kluba. V Društvu paraplegikov ljubljanske pokrajine pa bodo še bolj veseli, če se udeležite nocojšnjega dobrodelnega koncerta, kjer bodo nastopile zasedbe Balot, White stain, Prismojeni profesorji bluesa, C4, The Lucky cupids, Moj boogie band, Lene kosti, Bütli, Carina, Sausages, Šukar, Hellcats in Bo!. Vsi glasbeniki so se ob tej priložnosti odpovedali honorarju.

Iz vseh skupin, ki bodo nastopile nocoj, so sporočili, da so se odzvali brez pomislekov. Čule, kitarist zasedbe Sausages, tako denimo pravi: »Z veseljem smo se odzvali, da se malce poveselijo in jim omogočimo lepše in lažje življenje.« Boris Kerimov, bobnar benda Balot, pa razmišlja: »Redno igramo na občnih zborih Društva paraplegikov ljubljanske pokrajine, zato smo se tudi zdaj z veseljem odzvali, da pomagamo zbrati nekaj denarja za kombi. Če ne bo dovolj za kombi, pa naj bo vsaj za bencin!« um