Prvo ime sinočnje tekme all star v severnoameriški hokejski ligi NHL je bil prav gotovo John Tavares, ki je dosegel štiri gole, Jakub Voracek pa je v isti ekipi dosegel tri gole in prav toliko podaj. Ekipa Toews je moštvo Nicka Foligna premagala z rekordnih 17:12, tekmo pa je zaznamovalo tudi igranje praktično brez obrambnih vrst, zato sta toliko več dela imela oba vratarja.

"Res smo lahko videli nekaj lepih golov in zabavnega hokeja. Dobro smo začeli in se nato tudi zadnji smejali. Bil je zabaven konec tedna, veliko smo izkusili," je pot tekmi dejal kapetan zmagovalcev in napadalec ekipe Chicago Blackhawks Jonathan Toews.

Leta 2001 je tekma all star potekala v Denverju, takrat se je tekma končala s 26 goli in izidom 14:12 za ekipo Severne Amerike, ki je premagala preostali svet. Rekord so tokrat igralci popravili že šest minut pred koncem, ko je bil izid 16:11.

Kljub porazu in »le« štirim točkam MVP Johansen

Toews in Patrice Bergeron sta tekmo končala z golom in štirimi podajami, Filip Forsberg, Rick Nash in Tyler Seguin pa so dosegli vsak po dva gola. Ryan Johansen iz ekipe Foligno je po tekmi v zrak nekoliko presenetljivo dvignil nagrado najbolj koristnega igralca na tekmi MVP, potem ko je na tekmi vknjižil štiri točke, dva gola in dve podaji. To gre pripisati predvsem dejstvu, da Johansen igra za domači Columbus, zato so bili gledalci še toliko bolj navdušeni nad njegovo predstavo in so zanj množično glasovali prek twitterja.

Patrick Kane in Steven Stamkos sta vsak dodala po dva gola in podajo, medtem ko je Claude Giroux v statistiko vnesel tri točke z dvema podajama in golom. Slab večer je imel vratar ekipe Foligno Marc-Andre Fleury, ki moral iz 16 strelov v drugi tretjini kar sedemkrat v svoj gol po plošček.

Kopitar tokrat ni bil v ospredju

Anže Kopitar je na ledu preživel 12 minut in 40 sekund, a je bil kljub toči golov tokrat bolj statist, saj je bil eden od le treh igralcev, ki na tekmi niso v lastno statistiko vpisali niti točke. Hrušičan je ostal tudi brez strela na gol.