Foligno in Jonathan Toews iz Chicaga sta na naboru igralcev tekme zvezd dopolnjevala svoji ekipi, ki bosta zaigrali v glavnem spektaklu konca tedna v Columbusu. Kopitar je že kot tretji izbor pristal v ekipi Foligno.

V "domači" ekipi bodo poleg kapetana Foligna še Patrick Kane, Ryan Johansen, Anže Kopitar, Steven Stamkos, Phill Kessel, Claude Giroux, Bobby Ryan, Radim Vrbata, Zemgus Girgensons, Aleksander Ovečkin, Ryan Nugent-Hopkins, Drew Doughty, Duncan Keith, Dustin Byfuglien, Brent Burns, Kevin Shattenkirk, Oliver Ekman Larsson, Carey Price, Marc-Andre Fleury, Brian Elliott, Jonathan Drouin in Jiri Sekač, v ekipi Toews pa poleg kapetana Toewsa še Ryan Getzlaf, Rick Nash, Tyler Seguin, Jakub Voraček, John Tavares, Vladimir Tarasenko, Patrice Bergeron, Patrik Eliaš, Tyler Johnson, Filip Forsberg, Shea Weber, Brent Seabrook, Aaron Ekblad, Ryan Sutter, Mark Giordano, Justin Faulk, Corey Crawford, Roberto Luongo, Jaroslav Halak, Johnny Gaudreau in Mike Hoffman.

Na izboru je bilo precej zabavnih trenutkov in medsebojnih zbadanj hokejistov, ki morajo med sezono tekme jemati precej resno, preizkušnja zvezd pa omogoča tudi nekoliko bolj sproščen pristop. Za precej smeha je poskrbel ruski zvezdnik Aleksander Ovečkin - ker ga dolgo ni nihče izbral, je že upal, da bo on dobitnik ene od nagrad tega konca tedna, osebnega avtomobila. Tega so ga prireditelji namenili hokejistu, ki bi bil izbran zadnji. A Ovečkin ga ni dočakal, saj ga je Foligno izbral kot 33. med 35 razpoložljivimi igralci. Rus je teatralno zavil z očmi in pogledal v strop, Patrick Kane pa ga je zbodel: "No, Aleks, si boš pač kupil tisti avto ..."

Nazadnje so se odločili, da bodo podelili dva avtomobila, dobila pa ju bosta zadnja izbrana igralca obeh ekip, Ryan Nugent-Hopkins in Filip Forsberg.

Navijačem, predvsem tistim pred televizijskimi zasloni, pa se obeta še ena zanimiva novost. Vodstvo lige je namreč sklenilo dogovor s podjetjem GoPro, ki z miniaturnimi kamerami sicer opremlja ekstremne športnike in skrbi, da lahko posnamejo svoje podvige. Tokrat bodo kamere namestili na čelade hokejistov in prvič omogočili povsem nove zorne kote televizijskih prenosov.

Kamere bodo prvič preizkusili na tekmovanju v hokejskih veščinah in jih nato uporabili tudi na glavni tekmi zvezd.