Odločitev za modularno gradnjo je gospodarna, saj je hiša po načelu modularne gradnje konkurenčna in dobro izdelana. Dobavni roki so praviloma kratki, hitro in enostavno vzdrževanje ter zamenjava delov pa sta le še dodatna aduta, ki ju je vredno upoštevati.

Modularna zasnova omogoča dograjevanje


Zaradi modularne zasnove je takšna hiša izredno prilagodljiva in ponuja neskončne možnosti sestavljanja glede na želje, možnosti in potrebe naročnika. Omogoča poljubno dograjevanje v širino in višino. Začetna investicija je tako občutno nižja, saj kupimo toliko hiše, kot je potrebujemo ali kot nam jo dopuščajo finance. Z leti, ko potrebe naraščajo, pa začetni osnovi poljubno dodajamo nove, po videzu povsem enake enote. Hiša torej z nami raste.

Sodobno bivanje po meri kupcev

Modularne hiše so povsod po svetu vse bolj zanimive in razširjene, saj se vedno bolj prilagajajo zahtevam kupcev. Zdaj so na voljo moderni, ekološki, klasični, futuristični in pasivni moduli. Modularne hiše so z vidika hitrosti in enostavnosti gradnje bolj sprejemljive od klasičnih ali montažnih, omogočajo pa enako sodobno in energijsko varčno bivanje.

Koncept hiše na ključ prihrani čas

Modularna hiša predstavlja koncept hiše na ključ, ki nam prihrani veliko časa, saj je objekt pripravljen za takojšno vselitev. V ponudbo so vključena vsa keramičarska in slikopleskarska dela. Zaključeni so vsi sloji sten, tlakov in stropov, elektroinstalacije in strojne instalacije ter vsa notranja vrata in sanitarna oprema. Pomembno pa je, da izberete funkcionalen načrt gradnje, ki bo popolnoma prilagojen vašim potrebam.

Vir: www.enaa.com