Stoch je zbral 276,2 točke, Kraft 273,9 točke, Freund pa 267,1 točke.

Jurij Tepeš (125,0 m/245,6) je končal na sedmem mestu, Jernej Damjan (122,0 m/239,8) je bil 10., Matjaž Pungertar (118,0/224,9) 17., Nejc Dežman (121,0 m/219,3) 19., Robert Kranjec (121,0 m/217,1) pa 22.

Rok Justin je tekmo končal po prvi seriji, v kateri je osvojil 37. mesto.

"Vsekakor sem zelo zadovoljen, kajti šest fantov je bilo v finalu, kar je lep ekipni uspeh. Malo je zmanjkalo za stopničke, kljub temu pa sem zelo zadovoljen," je uvodoma razpoloženo dejal glavni trener slovenskih skakalcev Goran Janus, ki se je v soboto v Zakopanah veselil tretjega mesta na ekipni tekmi, ko so zmagovalne stopničke priskakali Prevc, Damjan, Tepeš in Dežman.

Že po prvi seriji so bili v prvi enajsterici trije Slovenci. Prevc na tretjem, Damjan na 10. in Tepeš na 11. mestu. Trojica od šesterice slovenskih orlov je dobro nastopila tudi v drugo. Najprej je skočil Tepeš, prevzel vodstvo, do konca tekme pa pridobil štiri mesta in končal kot sedmi. Takoj za njim je skočil Damjan in se uvrstil tik za reprezentančnega kolega, Prevc pa je v finalu napravil manjšo napako in izgubil en položaj; pred njega se je vrinil Freund.

"Napravil je manjšo tehnično napako, ko je prihajal z mize. Te stvari se dogajajo. Prav za stopničke, če hočeš biti tam, moraš narediti dva dobra skoka," je Janus razložil, zakaj je Prevc v finalu izgubil mesto med prvo trojko. Kljub temu je Slovenija vnovič dosegla lep ekipni uspeh, skakalci pa so še enkrat več razveselili Janusa. "Čestitke Juriju in Jerneju, mogoče sem od Jerneja več pričakoval na današnji tekmi. Vendar, kaj naj rečem ... Šest v finalu in čestitke vsem," je sklenil slovenski trener.

V skupnem seštevku na vrhu ni prišlo do sprememb. Kraft je v vodstvu z 877 točkami, Avstrijec Michael Hayböck jih ima na drugem 799, Prevc na tretjem pa 764.

Smučarski skakalci se bodo naslednjič za točke svetovnega pokala borili v soboto in nedeljo v japonskem Saporu, kjer je lani blestela slovenska reprezentanca. Na prvi tekmi je slavil Prevc pred Damjanom, drugo tekmo pa je dobil Damjan, drugi je bil Prevc, tretji pa Robert Kranjec. Proti Japonski bo za Slovenijo odpotovala enaka postava, kot je nastopala na Poljskem.