Nashville je po dveh tretjinah vodil z 2:1, nato pa se mu je na začetku tretje poškodoval vratar Pekka Rinne, ki je zadnji poraz v rednem delu tekme zabeležil 13. decembra. A to domačih hokejistov ni zmedlo, dosegli so še tri gole, za kar je delni krivec tudi nezanesljivi gostujoči vratar Carter Hutton.

Četrto zaporedno zmago so zabeležili tudi igralci Bostona, v domači dvorani so s 4:3 premagali Tampo. Dva gola za Boston je dosegel 18-letni Čeh David Pastrnak, pri gostih pa je enak dosežek uspel Stevenu Stamkosu, ki se je s 25. golom v sezoni prebil na tretje mesto lestvice strelcev. Gol več imata v svoji zbirki le Tyler Seguin in Rick Nash.

Še za zmago dlje od serije Nashvilla in Bostona traja serija zmag St. Louisa, ki je tokrat s 4:2 premagal Edmonton. Pravi festival golov pa so videli gledalci v Winnipegu, kjer so domači Jets kar z 8:2 ugnali Florido. Kar štiri gole je dosegel Mathieu Perreault, kaj takega mu v karieri pred tem še ni uspelo. Domači trener Paul Maurice je bil po tekmi zadovoljen tudi zaradi jubileja, to je bila njegova 500. zmaga v NHL.

Podobno točo golov kot v Winnipegu so uprizorili tudi igralci v Pittsburghu, kjer so domači pingvini s 7:2 nadigrali Minnesoto, a na tej tekmi posamezniki niso izstopali, nihče ni dosegel več kot enega gola. Dallas je s 5:4 ugnal Ottawo, San Jose s 3:2 Arizono, derbi med newyorškima ekipama je s 3:0 pripadel Otočanom, Detroit je s 3:1 premagal Buffalo, edino tekmo, ki se ni končala po rednem delu, pa so odigrali hokejisti Caroline in Colorada, po streljanju kazenskih strelov so jo s 3:2 dobili domači.